2777
2789
عنوان

پیرمرد هول عوضی امروز🤧😭

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 49 پست
من یبار کنار خیابون ی ماشین وایساد گفت چند؟گفتم چی؟؟؟گفت شبی چنده؟گفتم والا نرخ دست خواهر مادرته هرش ...

من یه بار به یه کی اینجوری گفتم خواست بیاد بزنتم دیگه جرات ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کجایی پس؟

خارج کشور 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اینجا هم با ما شبیه مهاجرا رفتار میکنند از بس که غریبیم...

نه عزیزم اگه تجربه مهاجر بودنو داری که... 

اوکیه

درهرصورت

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
میدونم منظورم کجا بود

اروپا

توی آمریکا که بدتره با اسلحه شبا میگردنمن اطلاعی ندارم حقیقتامن آمریکا نیستم

اسی شب بیرون نبوده پنج بعدظهر بوده فقط هوا تاریک شده من سر ظهر با مانتوی دانشگاه بلند و ازاد برمیگشتم  اقاهه به من. اون قسمتشو نشون میداد   به پلیسم زنگ زدم حتی نگفت چی شد چه بلایی سرم امده.. 

😎💚🐬
اسی شب بیرون نبوده پنج بعدظهر بوده فقط هوا تاریک شده من سر ظهر با مانتوی دانشگاه بلند و ازاد برمیگشت ...

جدی چه جالب

پیگیری کردن یارو رو ؟

اونجا آخه سیاهپوستارو میکشن بیشتر

اسی شب بیرون نبوده پنج بعدظهر بوده فقط هوا تاریک شده من سر ظهر با مانتوی دانشگاه بلند و ازاد برمیگشت ...

بعضی پلیس ها خیلی بی مسئولیتن

والا منم امروز یه پالتو پشمی نسبتا بلند و شلوارم مام و بوت پوشیده بودم یه تیپ معمولی اگه میومدن لگ براق کرمی بپوشم یعنی میخارم بیا... ولی من ساده میگردم

آهاا ایرانو میگی

ایران از صدتا زنگ میزنی نصفش آدمای غیر مسئول جواب میدن. حتی دکترشم صدتا باید بری نصفش چرتو پرت میگن 

البته اینجام همینه درواقع پاره میشی دکتر متخصص خوب پیدا کنی