2777
2789

هر وقت به رفتار مادرشوهرم فک میکنم دیونه میشم سر عروسی برادرشوهرم خاتواده منو نمخواست دعوت کنه خیلی بهم بی محلی کرد دلم میخواد شوهرمو با خانواده اش تیکه تیکه دلم ازشون خونه بهترین عروسی برای برای جاریم گرفتن با وجود اصلا جهیزیه با خودش نیاورده طلا عروسی خوب براش گرفتن ولی من بهترین جهاز و جشن عقد گرفتم بعد شوهر من قدر منو نمی دونه رفتار خانواده شوهرم و خواهر شوهرم با عروس مثل برده میمونه فاز ورداشتن فک کردن عروس کلفته 

ببین اگه هی بخوای به رفتار اونا فکر کنی و نشخوار فکری بکنی یه روز به خودت میای می بینی به کل عمرت و سلامت روانیت رو از دست دادی و اونا هم سرزنده و شاداب دارن همچنان به رفتار زشت خودشون ادامه میدن تازه بخوای به زبون بیاری هم یه جوری خودت رو مقصر می کنن که دیگه نتونی کمر راست کنی. تنها راهی که داری اینه که هرجوری که میتونی رو خودت کار کنی و قدرتت رو ببری بالا که بتونی نادیده اشون بگیری و خودت رو اولویت قرار بدی. 

بعدم اگه کارایی که می کنی برا اینه که شوهرت قدرت رو بدونه بدون که هیچ وقت این اتفاق نمیفته آدما با محبت زیادی فقط بیشتر طلبکار میشن از آدم نه قدرشناس

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

عزیزم تو که از دل عروس جدید خبر نداری من خودم ده سال بعد صِدام دراومد که آقا غلط کردم عروس این خانواده شدم و جاریم که زودتر عروس شده بود فکر میکرد اوضاع من گل و بلبله.در صورتی که همه هزینه های عروسی رو با گرفتن وام برای همسرم خودم انجام دادم  حتی سرویس طلا .نصف هزینه خونه ای که خریده بودیم رو داده بودم.نصف دیگش ارثیه همسرم بود . خانواده همسرم بسیار بسیار مداخله گر و خسیسی و خود شیفته هستن .و سطح فرهنگیشون خیلی پایین تر از خانواده ما هست.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.