2777
2789
عنوان

پیرمرد هول عوضی امروز🤧😭

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خارج بدترهیه مشت الکلی مست تو خیابونن شبا مثل زامبی شبا میان سمت ادمباز ایران هنوز ادمای جونمرد ...

اتفاقا اونجا یه مرد با ماشین دنبالت کنه زتگ. بزنی پلیس سریع میرسه و مجازات سنگینی برای اون فرد داره من چند سال  پیش زنگ زدم هنوزم ازشون خبری نشده

😎💚🐬
نه عزیزم اینجوری نیست حتما خودت پوششت مشکل داشتهو گرنه کسی به کسی که ح. ج. ا. ب. دا ...

عوض چی امنیت داریم

همه جا همینه 

من ایران نیستم و دیدم اینو

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
اتفاقا اونجا یه مرد با ماشین دنبالت کنه زتگ. بزنی پلیس سریع میرسه و مجازات سنگینی برای اون فرد داره ...

جدی میگی

کجای خارج

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
خاک بر سرشاز این مردا زیاده زیاد اهمیت ندهمن زیاد دیدم

هر موقع ساعت ۵ و ۶ برم بیرون از سر کوچه تا.... اینجورین اینا خستم کردن امروز حالم بد بود کلی گریه کردم رفتم بیرون دلم واشه مثلا

بعد ابروی ادم میره تا الان چندبار جلو میوه فروشی که هرروز منو میبینن مزاحمم شدن یعنی اونا چ فکری میکنن😭

اتفاقا اونجا یه مرد با ماشین دنبالت کنه زتگ. بزنی پلیس سریع میرسه و مجازات سنگینی برای اون فرد داره ...

شاید چند کشور خاص اونم برای شهروند خودشون 

واقعا انگشت شمارن این کشورا

فقط کافیه بفهمن مهاجری

من یبار کنار خیابون ی ماشین وایساد گفت چند؟گفتم چی؟؟؟گفت شبی چنده؟گفتم والا نرخ دست خواهر مادرته هرش ...

میخواستم بگم قهوه ایش کردی ولی دیدم باید برم بالاتر واژه ای در وصف کارت پیدا نکردم😂👍آفرین 

هر وقت خواستی بگو به نیت حاجت،آرامش و سلامتیت صلوات بفرستم🥰😍♥️ نی نی سایت دوست دارم به خاطر وجود کاربرای بامرام و معرفتش که کنارشون دلخوشم🌷🌷🌷🌷🌷🌷😘😘
اولا خارج اصطلاح درستی نیست عزیزم کشورامریکا رو میگم

توی آمریکا که بدتره با اسلحه شبا میگردن

من اطلاعی ندارم حقیقتا

من آمریکا نیستم