2777
2789
عنوان

مامالی و جشن های زمستانی📷

| مشاهده متن کامل بحث + 4713 بازدید | 136 پست
یه جایی تازگی ها میخوندم این اماده شدن ها یه جور احساس تعلق خاطر و دلگرمی به ادم میده

اره حس خوبی مخصوصا درختا به خواب میرن توی طبیعت سکوت حاکم میشه خیلی سکوت دوست دارم مخصوصا زمستون که اولش هم جشن هم آخرش عید نوروز دیگه طبیعت عوض میشه ای کاش  میشد زندگی من هم از یک نواختی در بیاد و با بهار که فصل آغاز زندگی زندگی منم با طبیعت شروع بشه  امیدوارم برام دعا کنید 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
اره حس خوبی مخصوصا درختا به خواب میرن توی طبیعت سکوت حاکم میشه خیلی سکوت دوست دارم مخصوصا زمستون که ...

عزیز دلم یه چیزی رو‌خواهرانه بهت بگم

تجربه زندگیمه

منتظر هیچ ادم و اتفاقی برای تغییر حالت نباش

فقط خودتی که میتونه حالت یکنواختی رو عوض کنه

ببین چیکار کنی میتونی خودت رو خوشحال کنی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیز دلمبه همچنین برای شما خوش قلب❤️

قربان شما🥰

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
عزیز دلم یه چیزی رو‌خواهرانه بهت بگمتجربه زندگیمهمنتظر هیچ ادم و اتفاقی برای تغییر حالت نباشفقط خودت ...

دقیقا اما یه ترس بدی دارم چون یه سال توی فامیل ما با فاصله کمی ۸ نفر از دست دادم می ترسم کسایی رو هم که دارم از دست بدم واقعا نمی دونم چرا اما این نمی دونم حس بگو فکر یا ترس ولی خدا شاهد داغون میشم  از طرفی هم درون گرا هستم 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
دقیقا اما یه ترس بدی دارم چون یه سال توی فامیل ما با فاصله کمی ۸ نفر از دست دادم می ترسم کسایی رو هم ...

حق داری عزیزم

این یه فکره

از دست دادن طبیعت زندگیه

کلی هم همراهش حس غم داره که اونم طبیعیه

اما فکر از دست دادن کار ذهنه که باعث عذاب میشه

این فکرو رها کن و این چیزها رو بخدا بسپار و با تمام وجود زندگی کن و حس کن

حق داری عزیزماین یه فکرهاز دست دادن طبیعت زندگیهکلی هم همراهش حس غم داره که اونم طبیعیهاما فکر از دس ...

دقیقا  خیلی باید قوی باشم اصلا این فکر دغوانم میکنه زیادی تمرکز ندارم درس هام نمی فهم اینگار مغزم ایستاد   نمی دونم چیکار کنم 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
حق داری عزیزماین یه فکرهاز دست دادن طبیعت زندگیهکلی هم همراهش حس غم داره که اونم طبیعیهاما فکر از دس ...

همش آرزو میکنم اما فقط برای چند لحظه خوبم بعدش داغون به نظرت چیکار کنم 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
همش آرزو میکنم اما فقط برای چند لحظه خوبم بعدش داغون به نظرت چیکار کنم

تو‌ این توانایی رو داری ذهنت رو کنترل کنی

باید کنترلش کنی یا نه با همین فکرای سمی روزگارت رو سیاه میکنه

کاش بتونی پادکست های این نقطه رو گوش کنی 

خیلی کمکت میکنه