2777
2789
عنوان

مامالی و جشن های زمستانی📷

| مشاهده متن کامل بحث + 4699 بازدید | 136 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نینیار غدقن کرده اینجا بگم🥴

اها گلم 😊

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
یعنی که دوستانی که تو پیجم هستن، این عکس ها رو تو پیجم دیدن و براشون تکراریه

سلام مسیحی هستید که کاج گذاشتید یا همیجوری برای دکور کنجکاو شدم منظوری ندارم 

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤

چه قشنگ چقد انرژی مثبت ..منم ب این مراسما اهمیت میدم و واقعا اون تایم ک همه چیزو اماده میکنم چقد حالم خوبه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
سلام مسیحی هستید که کاج گذاشتید یا همیجوری برای دکور کنجکاو شدم منظوری ندارم

نه عزیزم اشکالی نداره پرسیدین

مسیحی نیستیم

اما این رسم تزیین درخت رو از اجدادمون داریم

اونا سرو تزیین میکردن

چه قشنگ چقد انرژی مثبت ..منم ب این مراسما اهمیت میدم و واقعا اون تایم ک همه چیزو اماده میکنم چقد حال ...

یه جایی تازگی ها میخوندم این اماده شدن ها یه جور احساس تعلق خاطر و دلگرمی به ادم میده 

یه جایی تازگی ها میخوندم این اماده شدن ها یه جور احساس تعلق خاطر و دلگرمی به ادم میده

واقعا همینطوره😊😊 روزگار به کامتون🥰

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
نه عزیزم اشکالی نداره پرسیدینمسیحی نیستیماما این رسم تزیین درخت رو از اجدادمون داریماونا سرو تزیین م ...

جالب هست توی تهران هم توی بعضی خیابان ها کاج میزارن خیلی دوست دارم  امسال یلدا رو اونطور نبود که میخواستم ان شا الله سال دیگه عالی میگیرم

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤