2777
2789
عنوان

مامالی و جشن های زمستانی📷

1609 بازدید | 103 پست

سلام سلام

دیگه شما دوستای عزیزم منو میشناسید ، دنبال بهونه ام که از خمودگی و رنج زندگی یکم فاصله بگیرم؛

چطوری؟

با هر چی که از دستم برمیاد، 

رنگ ها و طعم ها و کتاب ها غالبا عصای جادوگری منن…

و میدونید که این سنت اجداد ما بوده که تو شروع فصل ها جشن میگرفتن، من یه مادربزرگ آذربایجانی داشتم که تو شروع زمستون یه ریسه ی انار تو حیاط خونه اش وصل میکردو سمنو میپخت ،

این تصویر تو ذهن و روح من حک شده و تلاش میکنم منم تصویر های دلچسبی تو روح و روان بچه ام ثبت کنم.

چند روز قبل از تدارکات یلدا درخت کاج کوچیکمون رو در اوردم، تزیینش کردیم و هر روز از سر شب روشنش میکردیم، انقدر انرژی های خوبی از نور و سبزی و رنگ های قشنگش میگیریم که گفتنی نیست.

یلدا هم با اینکه پدر و مادرم کیش بودن، ازشون خواستم بذارن ما مهمونی یلدا رو بگیریم و خانواده خودم و همسر رو دعوت کردیم، شام رو یه چیز ساده درست کردم ولی یه میز کوچیک اما قشنگ چیدیم.

با رز برای کسانی که دوستشون داریم هدیه های خیلی کوچیکِ زمستونی درست کردیم که معمولا یه ماگ کوچیک با شکلات هستش و تو شب یلدا بهشون دادیم که خیلی خوشحال شدن.

بچه ها یه چیزی بهتون بگم ؛ برای من این شادی های کوچیک روزنه های نورن تو تاریکی زندگی، من با این کارا سختی زندگی رو تاب میارم

این بساط کاردستی و کادوهامون بود، این اب نبات های عصایی رو امسال از قنادی خریدم، دونه ای ۱۵ تومن بود اما به هر کی میدادیم یه جوری براش ذوق میکرد که من با خودم میگفتم این فقط یه شیرینی قرمز رنگه و این همون معجزه ی طعم و رنگه که بهتون گفتم…❤️

اینم سفره ی یلدامون بود، دورش زدیمو رقصیدیمو حافظ خوندیم و خلاصه زمستون رو با شادی شروع کردیم و از ته دل دعا کردیم این زمستون تو تمام خونه ها گرما و شادی باشه🙏🏻

پینوشت ؛ عکس ها برای دوستانی که تو اینستا هستن تکراریه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شادیتون ابدی😍

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   https://daigo.ir/secret/9742160937

پیجت چیه؟😍

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم