2777
2789
عنوان

مامالی و جشن های زمستانی📷

| مشاهده متن کامل بحث + 4709 بازدید | 136 پست
عاشق تاپیکای مامالی ام🥺😍

عزیزم ❤️❤️❤️

من تو اون تاپیک اسمشو نبر🥴 باهات اشنا شدم

الانم میخواستم تاپیک یلدات رو بخونم

لطفا همیشه همین قدر پر از شور و شوق زندگی بمون و‌نذار هیچ نظر منفی حالت رو خراب کنه❤️❤️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ❤️❤️❤️من تو اون تاپیک اسمشو نبر🥴 باهات اشنا شدمالانم میخواستم تاپیک یلدات رو بخونملطفا همیشه ...

من اینکه نسبت به چیزای کوچیک زندگیم دلخوش باشم و از شما یاد گرفتم

شما نور راهید برام

این حس خوب و مثبت دیدن و لذت بردن از چیزای کوچسک مدتهاست تو وجودم نهادینه شده ❤😍🌱🤍🦋

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
من اینکه نسبت به چیزای کوچیک زندگیم دلخوش باشم و از شما یاد گرفتمشما نور راهید براماین حس خوب و مثبت ...

ای جانم خب🥹🥹🥹🥹🥹🥹

خداروشکر عزیز دلم

هر چند که خودت  مثل روشنایی پر از نور و گرما هستی❤️

ای جانم خب🥹🥹🥹🥹🥹🥹خداروشکر عزیز دلمهر چند که خودت مثل روشنایی پر از نور و گرما هستی❤️

خیلی دوست داشتنی هستید 

امیدوارم نور بتابه بهتون😍🌱🤍✨

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

امسال شب یلدا منو همسرم تنها بودیم ، نشد بریم مهمونی یا کسیو دعوت کنیم . و یکمم باهم سر سنگین بودیم و برنامه ایی نداشتم برای اون شب 

ولی یاد این افتادم که هر چقدر ساده ولی زیبایی کوچیکی و خاطره ایی بخاطر اول خودم ثبت کنم 🤓

پاشدم از چیزایی که تو خونه بود و در دسترس یه سفره چیدم 

سلام مامالی عزیز. من تو نی نی سایت و اینستا دنبالتون میکنم و خیلیییی حس خوبی از عکس ها و حرفاتون میگیرم. تو بعضی از شرایط حرفاتون خیلی کمکم کرده. عزیزم میشه یه تاپیک هم درباره نظم خانه داری بزنید. خیلی دلم میخواد بدونم زمانتون رو چجوری مدیریت میکنید. مطمئنم بازم حرفاتون خیلی بهم کمک میکنه

سلاااام مامالی نازنین😍😍

بانوی نمونه🥰

عزیزم انشالله همیشه شاد و سلامت باشی در کنار خانوادت و همینجور برامون تاپیکهای پر از حس و حال خوب بزنی  واقعا لذت می‌بریم عزیزم  ممنونم ازت🙏😘❤️

سلاااام مامالی نازنین😍😍بانوی نمونه🥰عزیزم انشالله همیشه شاد و سلامت باشی در کنار خانوادت و همینجور ...

سلام مامالی عزیز

تاپیک مثل همیشه پر از نور و امید بود 💕💕💕

لطفا کتاب‌های خوب و حال خوب کنی که میخونید رو معرفی کنید .