2777
2789

بچها من شوهرم از بچگی عادت داشته خودشو بعد ادرار مشوره البته تقصیری نداره پدر ومادرش اهمیت ندادن هرچند که مامان و بابام نمازخونه هستن بعد من بهش گفتم گفت خودمو میشورم ولی استبرا نمفهمیدم چیه اینم خودش نمفهمید انجام نمی‌داد بعدن فهمیدم بهش گفتم میگه انجام میدم بعد ببخشی دیشب دست به آلتش گرفت نرفت بشوره خوبید صبح رفت سرویس شست بنظرتون میخاد من دستگیره ها رو بشورم چون ازش پرسیدم گفت شستم حالا نمیدونم استبرا کرده یا اصلا شسته  دست به یخچال و کابینت و در ورودی خونه ام گرفته

شما وظیفه تجسس نداری 

بنا رو بزار به پاکی 

به فرض هم نجس بوده باشه دستش که خشک بوده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب دستگیره ها آلوده نشسته از لحاظ میکروبی

نهایتش یه الکل بزن 

خوشبختی همانند یک پروانه است، اگر دنبالش کنید همیشه دور از دسترس شما خواهد بود اما زمانی که آرام بنشینید، ممکن است روی شما بنشیند!

وسواس داریی عزیزم؟منم پسرمو تازه از پوشک گرفتم نمیشورم میگن باید خالیش کنی و ازینحرفا سر درنمیارم درست هم نیست آدم دست بزنه دستاشو میشورم همش و شرتشو عوض میکنم هر روز 

وقتی چیزی از بچگی بهش نگفتن بیچاره نفهمیده

بچه بودنگفتن الان که شمامیگی چراگوش نمیده خانواده بماندیعنی تومدرسه وبیرون ازدونفرم نشنیدملت خودشونومیشورن؟

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید