پسرم نزدیک به یه سال داره اما اگه یه تیکه غذا بدون میکس بهش بدم معده ش هضمش نمی کنه و همینطور سالم دفعش میکنه مثلا یه تیکه ی کوچولو سیب درختی یا پرتقال
بنظرتون طبیعیه؟
تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
بچه ها نمیجون که همینجور قورت میدنباید بدی غذا و باهاش تمرین کنی تا کم کم یاد بگیره بجوه غذا رو
آخه دندون نداره
تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
آخه انگار معده ش دست به سینه نشسته هیچ کاری نمی کنه
😃😃😃😃😃خوشگلم معده اش داره کار میکنه
ولی معده توی خرد کردن غذا هیچ نقشی نداره
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه یکسالشههنوز دندون برای جویدن ندارهفقط دندون برای گازگاز داره عین موووووش
ربطی نداره عزیزم
با لثه هاشون باید سعی کنن بجون
بچه ها از هشت ماهگی میتونن غذای میکس نشده بخورن🫠
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من به این مورد برنخوردم تو دو نا بچه هام باز از دکتر بپرس
بیست روز دیگه نوبت دکتر داره
اخه یکسالشههنوز دندون برای جویدن ندارهفقط دندون برای گازگاز داره عین موووووش
دقیقا اینم موشه😅
امضاتون جالب و زیبا بود باعث تفکر در آدمی میشه 👌👌👌
🥰
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
همه آدما همینناگه غذا جویده نشهبچه ۱ ساله هم توانایی جویدن کامل ندارهبچه من الان ۱۹ ماهشه گاهی درست ...
ممنون گلی
غذاهای نرم مثل سیب زمینی و تخم مرغ اپز میتونن با لثه فقط غذارو له کنن ن بجون
سلام
اون روز نشد بگم
الان میگم
منم میبینمتون دلم شاد میشه 😘😘😘😘😘