2777
2789
عنوان

چرا نمیتونیم محترمانه تبادل نظر کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 36 پست
الان این حرفتون به این معنیه که یک طرف دعوایی و دگمه و خود این حرف می‌تونه باعث دعوا بشه. به نظرم اگ ...

دقیقا همینه نمونه اش دیشب یک نفر کاشت ناخن گذاشته بود حرفهایی زدن بهش که انگار طرف رابطه نامشروع داشته در نهایت شما با هم عقاید خودت تفکر نزدیکی داری هرچقدر هم کسی بگه بازم حرف خودتون ...

عاقبتتون بخیر 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
دقیقا همینه نمونه اش دیشب یک نفر کاشت ناخن گذاشته بود حرفهایی زدن بهش که انگار طرف رابطه نامشروع داش ...

کاشت ناخن مانع از غسل میشه اگر کسی میگه از روی دلسوزی میگه نه توهین البته اگر کسی توهین کرد اشتباهه کاملا کارش و‌زشته کارش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشت ناخن مانع از غسل میشه اگر کسی میگه از روی دلسوزی میگه نه توهین البته اگر کسی توهین کرد اشتباهه ...

خوب عزیز من کسی که کاشت ناخن انجام میده خودش میدونه آخه دوره ای نیست که اطلاعات نباشه فقط یک سری مبلغ دینی باشن که اونا بدونن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
خوب عزیز من کسی که کاشت ناخن انجام میده خودش میدونه آخه دوره ای نیست که اطلاعات نباشه فقط یک سری مبل ...

دیگه اسلام میگه شما وظیفت انجام بده نهی از منکر کن یه تذکری بده اگر قبول نکرد دیگه گردن خودش شما وظیفه ای دیکه نداری 

منم زیاددیدم افراد غیر مذهبی توهین کردن به مذهبی ها

همیشه دعوارو مذهبی نماها شروع میکنن و بعد میخوان خودشونو خوب جلوه بدن جواب توهین توهینه من خیلی سال بود خواننده ی خاموش بودم خیلی دیدم مخصوصا دم دمای صبح ک کسی نیست تایپیک و تعطیل کنه 

مذهبی محترم و قابل احترامم کم نداریم ولی زور نیست که ما نمیتونیم بگیم همه دنیا و ادمها مثل ما باید فکر کنن وگرنه کثیفن این دیدگاه خیلی از خانومای این سایت و جامعه اس