2777
2789
عنوان

چرا نمیتونیم محترمانه تبادل نظر کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 36 پست
من از هر دو طرفش دیدم.کافیه یه خانم مذهبی یه تاپیک درباره حجاب بزنه به ثانیه نکشیده می‌ترکه. یا مثلا ...

تو همون تاپیک حجاب و چادر هم پر از توهین هست به افرادی که حجاب ندارن من سالهاست اینجام میبینم

هرچی آرزوی خوب مال تو 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه از ادبتون ،برای بقیه مثال زدم

چیز بدی نگفتم اون کسی که باید به خودش بگیره میگیره من گفتم روشن فکرا 

بعضیاشون خوبن بعضیاشونم به ادعای روشن فکری دهن مبارکشون باز میکنن چشماشون میبدن که این افراد کم هم نیستن متسفانه 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
ولی من بیشتر میبینم که آدم‌ها رو میخوان به زور متقاعد کنن

الان این حرفتون به این معنیه که یک طرف دعوایی و دگمه و خود این حرف می‌تونه باعث دعوا بشه. 

به نظرم اگه کلا دسته کشی راه نندازن آدما دعوایی هم نمیشه. 

با احترام دیگه ریپ نمی‌زنم 🙏🌹

میشه گفت معمولا مذهبی نماها و روشن فکر نماها درست نمیتونن بحث کنن.( البته باز هم دقیق نمیشه گفت ) هم ...

صد درصد که همینه 

ولی بدی ماجرا اینجاست ک دوطرف از طرف مقابل زخم خوردن بعد بحثش ک اینجا پیش میاد شروع میکنن عقده گشایی (یجورایی حرفایی که میخواستن به اون شخص بزنن و اینجا به کاربرا میگن)

🌷✨️

در کل چرا باید بحث کنیم و دلیل و بیاریم؟پشت هر تفکری منطق هست ما نمیتونیم خودمونو بخاطر طرز تفکرمون برتر از بقیه بدونیم و بخوایم قانع کنیم چون مخالفت و گارد طرف بیشتر میشه از نظر من هرکس باید دین یا حالا هرچیزی رو از تهه قلب بخواد نه اینکه براش هزار تا دلیل و منطق بیاری و بحث کنی و به جایی نرسه سرمون به کار خودمون گرم باشه من خودم مسلمانم دین و قبول دارم قران میخونم ولی تاحالا ندیدم ادم غیر مذهبی بخواد دخالت کنه یا بقیه رو بخاطر طرز تفکر خودش اذیت کنه