2777
2789

ببین مردا مثل بچن هرجور عادتشون بدی رفتار کنی باهاشون حرف بزنی دقیقا نوت برداری میکنن و آیینه ای میشن رو به روت طی چند سال

پس خرج کن تا خسیس نباشه

به خودت برس بهترشو که دید چپشم نباشه

یه خط مرزی تو دعوا ها تعیین کن اونم نتونه بهت بی احترامی کنه

هیچوقت بد خانوادت جلوش نگو حتی تو بدترین شرایط چون هک میشه تو سرش

همین والا

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها میشه نظرتونو نسبت به این توضیحات بگین ❤️ 

یک پسری خیلی سعی داشت بهم کمک کنه و پیشرفت کنم 

چندبار بهم پیشنهاد همکاری داد

نگاه هاش احساس میکنم یک مدل خاصی هست

چندین بار دربارم غیرمستقیم از بقیه پرسیده

همه استوریامو لایک میکنه

ازم حمایت و تعریف میکنه

ولی خب دختر تو پیجش تقریباً زیاد داره 

آدم برونگرایی هست

بنظرتون بهم حسی داره؟

مردا عاشق می‌خوان نه مادر 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بنظرتون مردا هم سیاست یاد میگیرن که برای رفتار با ما به کار بگیرنش؟

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳