2777
2789
عنوان

پدر مادرا بچتون تست هوش داده

112 بازدید | 12 پست

میخوام پسر چهار سالمو بفرستم این مراکز استعداد یابی و تست هوش ی کمی هوشش پایینه اصطلاحا شله میخوام اونجا باهاش کار کنن تا خودشو پیدا کنه ولی اونام فکر جیبشونن 

لطفا اگر کسی رفته راهنمایی بکنه که که آیا دل میسوزونن برای بچه؟ یا اهمیت نمیدن؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این سن ببرس کلاس این بچه ای که شما میگید اگه بهش سخت نگیری درست نمیشه . حالا بیش از حدم نه

ببرش کلاس زبان و ورزش و چرتکه

تو زمان بیکاری کتاب بخونید و واسش جایزه تعیین کن هر روز باید توضیح بده که چیا گفتی از داستان،و کل کتاب که تموم شد و گفت خلاصه‌ش رو واسش یه کادوی بزرگ بگیر این کار به افزایش تمرکزش و انگیزه‌اش کمک می‌کنه 

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

من پسرم رو موقع ثبت نام کلاس اول دو جلسه کلاس تست هوش برگزار کردن براشون گفتن هوشش خیلی بالاس فقط تح ...

توی کلاس چیکار میکردن؟ مثلا چهار تا شکل میزارن جلوشون اسماشونو میپرسن؟چجوری باهاشون تست هوش کارمیکنن؟

جای کلاسای هوش و اینا که زیاد اطلاع ندارم چیه ، به نظرم ببرید پیش مشاور کودک اونا بهتر کمک میکنن . بچه هرچقدر هم باهوش باشه بازم وقتی به قول شما شله باید اون بی‌حالیش درمان شه

با پدرش و اگه خواهر برادر داره باهم برید طبیعت و بگید بره و چیزای مختلفو ببینه مثلا ببرید رود سنگارو ببینه و بیاد تعریف کنه براتون یا مدل های مختلف درخت ها گل ها برگ ها اینارو ببینه . هم حالش خوب میشه هم احساس مفید بودن و جالب بودن میکنه براش خیلی خوبه . انرژی مثبت میگیره

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

جای کلاسای هوش و اینا که زیاد اطلاع ندارم چیه ، به نظرم ببرید پیش مشاور کودک اونا بهتر کمک میکنن . ب ...

و حتما یه چکاپ پزشکی هم ببرش شاید کم‌خونی یا کمبودb12 اینا داشته باشه که بی حاله

داداش من ۷ ماهه به دنیا اومد اما الان خیلییی باهوشه . یکی از دلایل اصلیش پازل حل کردنه 

یکی دیگه هم اینکه مامانم بهش می‌گفت سوره های قرآن رو حفظ کنه و هر سوره یه مقدار بهش پول میداد و داداشم جمع میکرد می‌رفت واسه خودش یه چیزی میخرید

یه چیز دیگه ای هم که بود مامانم که براش داستان می خوند انقدر تکرار شده بود حفظ کرده بود و هی تو خونه میخوند از روی تصاویر کتاب

اینا خیلی بهش کمک کردن

جای کلاسای هوش و اینا که زیاد اطلاع ندارم چیه ، به نظرم ببرید پیش مشاور کودک اونا بهتر کمک میکنن . ب ...

منظورم از شل بودن اینه که وقتی ی جایی باید کاری رو انجام بده نمیده نمیدونم حالا باید ببرمش ببینم دکتر چی میگه

منظورم از شل بودن اینه که وقتی ی جایی باید کاری رو انجام بده نمیده نمیدونم حالا باید ببرمش ببینم دکت ...

لجبازی نیست؟