2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا هم مرد هم زن باید سواد رابطه را ببرن بالا...

و هر دو هم باید از هم مطالبه کنن‌..

مثلا من خیلی دوست دارم فلان کار را همسرم انجام بده ولی بلد نبود از اول...ازش درست و با کلمات درست خواستم و اونم انجام داد...برخی  موارد من اشکال داشتم و ایشون به جای سرکوب، قشنگ ایرادم را رفع کرده...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

در حقشون مادری نکنید. دروغ نگید تا اعتمادشون جلب بشه. دعوا کردین سریع به همه خبر ندیدن. تو عصبانیت ج ...

دروغ میگ دعوا بشه همه چی ب کل خانواده وفامیل میگ توعصبانیتم فحش میده بی احترامی میکنه الانم چندوقت میگ حق نداری هیچی بگی بحث کنی ک هرعلطی خواست کنه وگرنه میره دادگاه منم جوابشوندادم

گاهی اوقات سیاست جوابگو نیست من بعضی وقتا یچیزیو اروم و با زبون خوش میگم بهش میبینم اصلا اثرگذار نبو ...

بعضی ها یاد گرفتن بهشون پرخاش کنی زور بگی تا به راهت بیان و بعضی ها بر عکس 

باید آدمت رو بشناسی 

یا خدا. از اولش اینطوری بود؟

تازه متوجه شدم همچین ادم بیشعوری الانم ولش کردم بحال خودش ببینم میخوادچکارکنه دروع  ک میگ ب روش میاری دعواراهدمیندازه ک چیزی نگم رفتاربدی داشته باشه بگم چرااینطوری تهدیدم میکنه ب طلاق