بچه ها امضای من و تلاش من برای رفتار خوبم با شما به رفتار شما هم برمیگرده وقتی بی دلیل تیکه میندازی و توهین میکنی ۴ برایرشو جوابتو میدم چون از حق خودم نمیگذرم و نمیخوام خودم ناراحت شم و تاوان تربیت بد خانوادگی شما رو هم من نباید پس بدم اگه ی موقع دلتو شکوندم بهم بگو ... اصلا با کسی دعوا ندارم لطفا باهم مهربون باشیم نمیخوام دل کسی بشکنه شما هم برا بقیه نخاین اگه زندگی سختهموندن و جنگیدن هزار بار جذاب تر از جا زدنه، بهش فکر کن 🤎:) ی صلوات میفرستی به حاجتم برسم؟ مرسی❤️دوست عزیزم ایام محرمه و من حاجت دار دعا کن به حاجتم برسم ، هروقت خاستی بگو منم دعات کنم امروز تولد شهید ابراهیم هادی هست من نذر میکنم. اگر پدرم این کار تحصیلی که میخام بکنم رو قبول کنن به نیت ایشون برم خونه سالمندان گل و شیرینی ببرم همچنین ی ختم قرآن با کمک مادربزرگم و هرکی بتونه میخونم براشون امیدوارم حاجت بگیرم ❤️
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من یادمه نقش اصلی فیلم که اسمش رو یادم نیست بعد از اینکه تو مسابقه جون سالم به در برد تغییر استایل داد و رفت که مثلا انتقام بقیه رو بگیره . آهان همه چیزم زیر سر اون پیرمرده بود که الکی تو بازی کشته شد
منم میخوام فصل دو رو ببینم میترسم مثل یک نباشه وقتم تلف شه
همه مردن و اون مردی که از همه ساده تر بود و به همه کمک میکرد برنده شد. اون پیرمرده که بازیکن بود و خودشو به موش مردگی میزد در واقع همون ریس اصلیه اون اکولت ادم کشی بود که ادمها رو مینداختن برای بازی به کشتن میدادن. اون مردی که برنده شد پول رو دریافت کرد و فرستاد برای مادر یکی از بازیکن های فقیر و خودش در اخر فیلم موهاشو قرمز رنگ زد. یکی از پلیس هایی که رو پرونده کار میکرد اخرش فهمید برادر خودش که چند ساله مفقود شده و میگن به قتل رسیده در واقع از برندگان سالهای قبل بازی مرکب بوده ولی الان جز کارگزارن و جنایتکاران اون بازی شده.
من یادمه نقش اصلی فیلم که اسمش رو یادم نیست بعد از اینکه تو مسابقه جون سالم به در برد تغییر استایل د ...
نه جالبه ببین فقط پایانش عجیبه چون قراره ادامش تابستون بیاد
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .
نه جالبه ببین فقط پایانش عجیبه چون قراره ادامش تابستون بیاد
چقدر ازون پسره که موهاش رو بسته بود و نشه هم ترسیده بود
و ازون مرد که رییس بود و سرشون کلاه گذاشت خوشم میاد😂😭
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
چقدر ازون پسره که موهاش رو بسته بود و نشه هم ترسیده بود و ازون مرد که رییس بود و سرشون کلاه گذاشت خو ...
خوشت میاد😭😂😂؟ من انقدر حرص خوردم تار موی سفید دیدم بین موهام 🤣
+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگکوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .
خوشت میاد😭😂😂؟ من انقدر حرص خوردم تار موی سفید دیدم بین موهام 🤣
نه بابا من چون میدونستم خیانت میکنه آماده بودم
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎