2777
2789
اون ده تومن که یه روزه خرج کنن معلومه ازکجاسمعلمی شغل عالیه برای خانمتو همین سایت خیلی ها ازحسادت تر ...

میشه بس کنی 

آبروی هممون را بردی 

فکر کردی چه غلطی کردی بیچاره ما حمال دانش آموز ها والدین هستیم بفهم 

بابا تو دیگه کی هستی آدم به خودخواهی تو ،توی زندگیم ندیدم

حس میکنم مشکلی چیزی داری حتما پیش یه روانپزشک برو😂

بیچاره فقط اون دانش اموزایی که تو معلمشونی🥴

آنه شرلی هم نشدیم که ازمون بپرسن آنه تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به زودی با همین تاپیک و بقیه تاپیکاشک شونصدنا دوست پسر دارهو دانشجو‌ معلم هستعذرشو میخوان..کیمیا خان ...

عشقم جدی فکرکردی بااسم ونشونی واقعی میام

ولی تو تلاشتو کن

باشه؟ 😂😂😂

به زودی با همین تاپیک و بقیه تاپیکاشک شونصدنا دوست پسر دارهو دانشجو‌ معلم هستعذرشو میخوان..کیمیا خان ...

اینجور ادمها یا حذف میشن یا جامعه و کارفرما تربیتشون میکنه

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

دنبال پربازدیدیه جواب ندید، کامنت نزارید، نینی یارا هم که خوابن طبق معمول.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
والا تو همش ازخانوادت میگی معلومه هیچی نیسی اگه خانوادت نباشنعزیزک بدون خانوادت عرضه داشتی دیپلم بگی ...

حداقل من خانواده ای دارم که نذاشتن گشنه ی پول این پسر و اون پسر باشم

منو سیر کردن از محبت از پول از اموال از حمایت از همه چی

تو که انقدر مغزت میکشه و نابغه هستی چرا درامدت ۱۰ تومنه؟ ۱۰ تومن پول ده شب شام بیرونه 

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم
بابا تو دیگه کی هستی آدم به خودخواهی تو ،توی زندگیم ندیدمحس میکنم مشکلی چیزی داری حتما پیش یه روانپز ...

گزارش بزن دنبال پربازدیدیه

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
حداقل من خانواده ای دارم که نذاشتن گشنه ی پول این پسر و اون پسر باشممنو سیر کردن از محبت از پول از ا ...

دنبال پربازدیدیه گزارش بزن.