2777
2789
دقت کن اقا داماد خیلی باهات معاشرت نکنن سریع عقد کنید قبل اینکه متوجه بشن چه کلاه گشادی داره سرشون م ...

ماشالله به این جواب دندون شکن، آفرین😂😂😂😂

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماشالله به این جواب دندون شکن، آفرین😂😂😂😂

با این وضع نسل جدید معلم ها فکر کنم به زودی هوم اسکول کردن بچه ها منطقی باشه 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

همون 10 تومن شده ملاک بالاتری؟

والا خیلیا این ده تومن پول تو جیبی یه روزشونه، بیکارن چون احتیاج ندارن. 

البته قبل اینکه بهم توهین کنی بگم من شاغلم و دوبرابر تو حقوق دارم ولی هذیان بزرگ منشی ندارم

بابا نسل ما چه معلمایی داشت زمین زیر پاشون می لرزید، اصلا با هویت، با شخصیت، حالا طرف توی شهرستان توی روستا بین همه دخترای محلشون تونسته معلم بشه خدا رو بنده نیست. الان همه کسایی که براش کامنت گذاشتن چه شغلای خوبی دارن اینطوری نیستن. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

من هیچ فکر منفی به معلما نداشتم در این سنم ک رسیدم

و بچه مدرسه ای دارم.

ولی رفتار معلم های نی نی سایت رو میبینم

میگم دیگران حق دارن راجبشون بد میگن.

💕

والا خیلیا این ده تومن پول تو جیبی یه روزشونه، بیکارن چون احتیاج ندارن. البته قبل اینکه بهم توهین کن ...

اون ده تومن که یه روزه خرج کنن معلومه ازکجاس

معلمی شغل عالیه برای خانم

تو همین سایت خیلی ها ازحسادت ترکیدن😂

تو تاپیکام هس ک همه ارزوی ازدواج بامنو دارنتو برو کهنه بچه بشور

بنظرم بجای مهریه سکه، چهارتا کتاب مهریه بنداز بیشتر به درد تربیتت میخوره

وای به حال جامعه ای که معلمش اینه 

تربیت بچهامون به کیا سپردیم

سوال پوستی یا پزشکی داشتیپ درخدمتم