2777
2789
عنوان

جمع کنید خودتونو دوستان عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1940 بازدید | 178 پست

هر وقت فرهنگ استفاده از مجازیو یاد گرفتین بیاین اینجا هیچکس نه شماهارو میشناسه نه شما اونارو وقتی یکی دردو دل میکنه و میخوای کمکش کنی میتونی با حرفای قشنگ تری قانعش کنی شاید اون آدم فقط همین تریبون واسع دردو دل داره اینجا برای اینه که نقاط تاریک ذهنتو بریزی بیرون شاید کسی برطرف کنه کمکت کنه ولش یسریاتون با عقده عروسای خودتون میریزین اینجا حال یه بنده خدای دیگرو بدتر از این میکنین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیا پایین سرمون درد گرفت

همین الان یکی با عنوان مامانم دوست داره هممون طلاق بگیریم تاپیک زده زود تند سریع برو بگو وااای ابرو مامانتو نبررر اخ نههه گگگ  دختره احمق وقتی یکی آین حرفارو میزنه یعنی آزار دیده شعور داشته باش دهنتو ببند بیشتر از این میمون ذهنی نشو

همین الان یکی با عنوان مامانم دوست داره هممون طلاق بگیریم تاپیک زده زود تند سریع برو بگو وااای ابرو ...

گفتم بیا پایین سرمون درد گرفت 

انقدر سخنرانی نکن🤣🤣🤣خودتو انقدر حقیر نکن بچه جون

فازت چیه چیو به چی ربط میدی 🤣🤣🤣🤣دلم چقدر برات سوخت جدی جدی آسیب روحی بدی خوردیا

اره عزیزم اسیب روحی بدی خوردم از این آدمایی که میگی ابروشونو نبر خیلی اذیت شدم خیلی تو کجای زندگی منو دیدی که انقد راحت قضاوت میکنی دل میشکونی؟ دلت برای خودت بسوزه که داری انرژی‌ای بدیو جذب میکنی 

[QUOTE=367230637]اره عزیزم اسیب روحی بدی خوردم از این آدمایی که میگی ابروشونو نبر خیلی اذیت شدم خیلی تو کجای زندگی من ...[/QUOTE

ولی جدا از همه این بحثامون 

برو پیش مشاور باهاش حرف بزن 

اره من ندیدم اما تجربم کم نبست تو زندگی 

منم از خانواده همسرم ناراحت شدم رنجیدم اماااااااااااا از کاه کوه نساختم 

مهربونی کردم و درستشون کردم با مهربونی 

چون مخالفتم انرژیم منفیه؟ 

از حرفم ناراحت نشو برو پیش مشاور 

خودتو زندگیتو نابود میکنیا 

من دیگ حرفی ندارم برای گفتن بسلامت 

[QUOTE=367230637]اره عزیزم اسیب روحی بدی خوردم از این آدمایی که میگی ابروشونو نبر خیلی اذیت شدم خیلی ...

میدونی تا الان همینو میخواستم همیشه همینجوری صحبت کن با هر کسی که حتی فکر میکنی تقصیر اونه اگه همه آدما مهربون بودن دنیا خیلی قشنگ تر بود من شاید گوشه ذهنم به اینا فکر کنم ولی حواسم به رفتارم هست تا الان چیزی نفهمیدن که ناراحتم از این قضایا یه تاپیک میزنم آروم میشم باز میرم سر زندگیم 😅

من مثل خودت حرف زدم باهات بی ادبیتو با بی ادبی جواب دادم

من هیچ بی ادبی نکردم هزارتا استیکر نامربوط فرستادی هیچی بهت نگفتم دیگه خواهشا برو انگار طاقت تو از من کمتره جای من بودی چیکار میکردی!خدانگهدارت

من هیچ بی ادبی نکردم هزارتا استیکر نامربوط فرستادی هیچی بهت نگفتم دیگه خواهشا برو انگار طاقت تو از م ...

خداروشکر که جای تو نبستم 

وگرنه از خودم متنفر میشدم 

چون خانواده همسرم مثل خانواده خودم هستن هرچند کم کاری کردن برام ولی اینجوری نمیکنم باهاشون 

خدانگهدار