2777
2789

یکی از هم کلاسی هام گفت روز کنکور یه سوال رو از بغلیش نگا کرد که درستم دراومد. امتحانات نهایی هم برگه کوچیک میبرد ولی نمراتش زیاد خوب نشده بود در حد ۱۵ تا ۱۷ .الانم  دانشجو معلمه ولی خیلی پشیمونه .الان یعنی شغلش حق یکی دیگه بوده؟ البته فرهنگیان فقط با کنکور نیست و مصاحبه و گزینش هم داره

خدا میدونه ولی نظر من اینه با یه تست خیلی تغییری نیست حق مال کسایی که بالای 12 ساعت روزی خوندن ولی یه سهمیه ای میاد جاشونو پر میکنه نگران نباش با یه تقلب چیزی نمیشه و کارش بینهایت نادرست بوده گناهه ولی چکار کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی گفته فرهنگیان با کنکور نیست 😐😐😐😐کار دوستت خیلی اشتباه بوده الان وضعیت طوری شده که حتی 25صدم ب ...

گفتم فقط با کنکور نیست . مصاحبه بنده خدا گفت رفتم عمدا خراب کردم قبول نشم ولی بازم قبول شد

گفتم فقط با کنکور نیست . مصاحبه بنده خدا گفت رفتم عمدا خراب کردم قبول نشم ولی بازم قبول شد

یکی از دوستام پزشکی میخونه 

روز امتحان ادبیات شعرای حفظی رو که چند نمره هم دارن حفظ نکرده بود و واقعا وقت نکرده بود 

میتونست که تقلب کنه خیلی راحت ولی میگفت اگه منم بخوام با تقلب بیام بالا با سهمیه دارا و .. چه فرقی دارم 

یعنی از اون روز کلا دیدگاه منو نسبت به تقلب عوض کرد 

من خودم کسی بودم که میگفتم مگه تقلب چیه 

ولی الان اصلااا تقلبو قبول ندارم 

اینطوری که زیاد هست توی امتحانات نهایی خیلی تقلب صورت میگیرهالان میخواد چیکار کنهما داشتیم سوالات رو ...

دبیران طراح نهایی 24 قبل قرنطینه بهشون اطلاع میدن

والا دبیرام میدونن قراره کجا و سوال طرح کنن... میتونن کلی تقلب برسونن

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟

منم سر جلسه کنکور ی نفر کامل از رو دستم نگاه کرد جواب رو زد یعین نکاه برگش کردم جواب منو زده بود و یکم هم جوابای خودشو اعصابم خیلیییییییی بهم ریخت اون آدمم بخشیدم اما اگه گناهی باشه به گردن خودش باشه . 

۵ دقیقه مونده بود جلسه تموم بشه فهمیدم و به مراقب گفتم می‌خوام جامو عوض کردم تا اینو گفتم دختره پاشد برگشو داد رفت . 

اگر ایشون تخصص و مهارت کافی در کار معلمی را داشته باشد به خاطر یه تقلب حقوقش حرام نیست . همین که از کار خودش پشیمون است مثل این است که توبه کرده باشه....ان شاءالله که موفق بشه

اگر ایشون تخصص و مهارت کافی در کار معلمی را داشته باشد به خاطر یه تقلب حقوقش حرام نیست . همین که از ...

اره بنده خدا تیزهوشان بود جزو ۱۰ نفر استان بود همیشه لیاقتش پزشکی بود ولی بعد کرونا افت تحصیلی پیدا کرد