2777
2789
عنوان

امتحانمو خیلی بد خراب کردم میخوام گریه کنم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 120 پست
منم سالی که امتحان نهایی داشتم، تاریخ رو ۸ گرفتم😂مستمرم نمره‌‌م رو کشید بالا که تجدید نشدمبالاترین ...

عزیزم یعنی نهایی رو خراب کنن با نمرات کلاسی حل میشه؟بچم ششمه استرس دارم

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترم دوم با توجه ب بارم بندی بخون خودکشی لازم نیس فوقش شهریور میری پول میدی با تقلب می‌نویسید حل میشه ...

اره ترم دوم اگه بالای ۱۳ اینا بشم قبولم

وای جامعه واقعا پیچیدس

فک نمیکردم اینو بیوفتم

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
اخیرا شنیدم بالای ۷ قبوله ولی حالا نمیدونم تا حالا پایین تر از ۱۳ نشدم🤣

اره اون واسه نمره سالانه‌س

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
امتحان زبان تون پس فرداس؟

زبان دو هفته دیگه‌س

اره ترم دوم اگه بالای ۱۳ اینا بشم قبولموای جامعه واقعا پیچیدسفک نمیکردم اینو بیوفتم

نه ترم دوم بالای ۷ قبوله 

فقط باید نمره کلی هر درس بالای ۱۰ باشه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

چجور خراب میکنید ؟

وای اگه من ۸ بشم میرم میمیرم 😂 البته ببخشیدا اینجور میگم 

من اگه مرور نکنم و نمونع سوال حل نکنم خراب میکنم هرچند در طول سال درست خوندم و اذیت نیستم ولی وقتی که مرور کنم و نمونه سوال حل کنم نمره عالی میگیرم

.

نه ترم دوم بالای ۷ قبوله فقط باید نمره کلی هر درس بالای ۱۰ باشه

اره دیگه نمره کل بالای ۱۰باشه

و مشکل منم همینه

مستمرم نمیدونم چند واسم رد کرد معلمم یکیش شدم ۱۳ و ۷ شاید همون ۱۳ رد شه ترم یکم ۸

بعد اینا چون پایینه جمه بشه کمتر از ۱۰در میاد پس تجدید😂

خوبه نرفتم انسانیجدی نمیکشیدمالان هویت میخونم پشمام میریزه از هر بندش

انسانی با همه چیش کناز بیام ولی جامعه نمیتونم

مدرسه تون خیلی سخت گیره؟ جایی ک من بودم پدر منو درآوردن من افسرده شده بودم تقریبا هر هفته ۳ روز گریه میکردم و مرض اعصاب روان گرفته بودم حتی تو حرف زدنم مشکل پیدا کرده بودم و خواب های بد میدیدم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

چجور خراب میکنید ؟وای اگه من ۸ بشم میرم میمیرم 😂 البته ببخشیدا اینجور میگم من اگه مرور نکنم و نمونع ...

خیلی راحت.

چندمین؟

جامعه هرچقد مرور کنی بازم نمیفهمی پس منطقیه خراب کردم😂