2777
2789
عنوان

امتحانمو خیلی بد خراب کردم میخوام گریه کنم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 120 پست
فکر می‌کنیمن هم اونو خراب کردمهم رفتم دانشگاه ترم اول مشروط شدم🤣🤣🤣خیلی خرخون بودمااون دو سال رو گ ...

😂😂😂😂

وای شماهم انسانی بودین

دقیقا من جامعه رو فقط حفظ میکنم و امتحان میدم.

هییییی دنیای بدیه

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خیلیی سخت شدن😂😂وای😂حالا نمراتتون چطور بود

نهایی ترم دومم همه‌ش افتتاح بود، بالاترین نمره‌م که ۱۶ بود، اونم درس سلامت و بهداشت فکر کنم🤣

یعنی اونم نتونستم ۲۰ بگیرم😂🤦🏻‍♀️💔

ولی اون کارنامه ای که واسه پارسالم بود، نمره هاش اغلب ۱۸ ۱۹ بود

همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اونکه آره ولی اگه پاس نمی‌شدم باید شهریور امتحان غیر نهایی میدادم که پاس شم وقت تلف کنی بود

وای عجب دردسرایی.انشاله که وضعیت این کنکور و معدلا و بدبختیاش به زودی زود حل بشه و همتونو خوشحال و خندون و شاد ببینم

بهایابی ۱درس تخصصی

من فردا روان شناسی سازمانی دارم🥴

هنوزم کامل نخوندم

همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

نهایی ترم دومم همه‌ش افتتاح بود، بالاترین نمره‌م که ۱۶ بود، اونم درس سلامت و بهداشت فکر کنم🤣یعنی او ...

۱۶هم واقعا برای مدرسه من نمره خیلی خوبیه😂

منم پارسال ۱۶بود واسه دینی

نهایی سخته

خوبه ۱۸.۱۹🥹

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
😂😂😂😂وای شماهم انسانی بودیندقیقا من جامعه رو فقط حفظ میکنم و امتحان میدم.هییییی دنیای بدیه

آره بابا انسانی بودم

تازه خیر سرم با عشق و علاقه انتخابش کردم🤣

کارنامه‌م رو پاره کردم و انداختمش آشغالی که بابام نبینه وگرنه ماست می‌فرستادم

در کل غصه نخور بابا

می‌گذره

آره بابا انسانی بودمتازه خیر سرم با عشق و علاقه انتخابش کردم🤣کارنامه‌م رو پاره کردم و انداختمش آشغا ...

اون عشق و علاقمون خیلییی عذابمون داد😂😂

وای سخت‌گیری‌های خونوادگیم خیلی بده در کناز حسی ک خودمون داریم

غصه ک نه

ولی بقیه رو نباید خراب کنم، اما معلم جامعم باهام یکارایی میکنه امتحان مستمرشم زیر ۱۰

من ۱۳ام روانشناسی سازمانی دارمولی ۱۱.۵ نمره کلاسی دارم بقیشم تستیه

خوش به حالتون واقعا

ما کلا ۴ نمره کلاسی داشتیم😂

اونم تازه کنفرانس دادیم

تازه اگه استاده ۴ نمره ی کامل رو داده باشه

حالا یه ۴۰ و خرده ای سؤال داد گفت این سؤالا رو کسایی که وقت ندارن بخونن🗿

امیدوارم پاس شم🥴💔🤦🏻‍♀️

اون عشق و علاقمون خیلییی عذابمون داد😂😂وای سخت‌گیری‌های خونوادگیم خیلی بده در کناز حسی ک خودمون دار ...

من از استرس بابام، گریه می‌کردمااااا

تازه بابام دست بزن نداره

خیلی استرس بدی بود🥴

من از استرس بابام، گریه می‌کردماااااتازه بابام دست بزن ندارهخیلی استرس بدی بود🥴

الهی🥹🥹

گذشت دیگه 

انشالا موفق باشین همیشه

منم دهم انسانی هستم

افت شدید درسی

امتحان بعدیت چی هس

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿