2777
2789
عنوان

امتحانمو خیلی بد خراب کردم میخوام گریه کنم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 120 پست
مهم نیست بابادو روز دیگه یادت میره

اگه نمرم بالا بشه اره🥹😂

ک نمیشه

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من مستمرشم دوتا ازمون گرفت یکیو شدم ۷یکیو ۱۳واقعا جامعه برام خیلی سخت و نامفهومهاگ ترم دوم تجدید بشم ...

وااا دیوونه ای دختر

چیه این خودکشی مثل نقل ‌و نبات افتاده توی دهن مردم

حالا یه نمره است دیگه

منم استرس داشتم

کارنامه ی سال پیشم رو عکسش رو واسه بابام فرستادم گفتم کارنامه‌م😂

هنوزم که هنوزه میگه من کارنامه ی سال آخر تو رو به صورت فیزیکی ندیدم

همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

من مستمرشم دوتا ازمون گرفت یکیو شدم ۷یکیو ۱۳واقعا جامعه برام خیلی سخت و نامفهومهاگ ترم دوم تجدید بشم ...

قطعا نهایی سخته باید مستمر ترم دو رو خیلی بیاری بالا

من پارسال که نهایی داشتم اگه مستمر نبود یکی و افتاده بودم

پس باید همچیز و در نظر بگیری 

اگر نهایی سخت باشه همین مستمر که نجاتت میده

این سایت واقعا واسه نی نی هاست

سایت مشکلی با ۱۵سال ب بالا نداره

ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
اگه نمرم بالا بشه اره🥹😂ک نمیشه

فکر می‌کنی

من هم اونو خراب کردم

هم رفتم دانشگاه ترم اول مشروط شدم🤣🤣🤣

خیلی خرخون بودما

اون دو سال رو گند زدم فقط

ولی هنوز دارم زندگی می‌کنم و زنده‌ام

مشکلات بزرگتری بعدا به وجود میاد که میگی کاش کل دغدغه‌م همون نمره ی کم جامعه شناسی بود

جامعه شناسی واقعا سخته، منم نمی‌فهمیدمش🤦🏻‍♀️💔

همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

وااا دیوونه ای دخترچیه این خودکشی مثل نقل ‌و نبات افتاده توی دهن مردمحالا یه نمره است دیگهمنم استرس ...

خب خیلیی سخت شدن😂😂

وای😂

حالا نمراتتون چطور بود

قطعا نهایی سخته باید مستمر ترم دو رو خیلی بیاری بالامن پارسال که نهایی داشتم اگه مستمر نبود یکی و اف ...

نهایی فوقش بتونم ۱۳بشم