مرده_اما_زنده مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 563 عنوان امتحانمو خیلی بد خراب کردم میخوام گریه کنم🥹 822 بازدید | 120 پست جامعه شناسی. خیلی سخت بودمطمئنم فوقش ۸ میشمتجدیدم ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ... 1403/10/08 | 21:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرده_اما_زنده مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 563 چندمی یازدهم ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
مگ_مارچ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2865 منم سالی که امتحان نهایی داشتم، تاریخ رو ۸ گرفتم😂مستمرم نمرهم رو کشید بالا که تجدید نشدمبالاترین نمرهم ۱۶ بود🤣🤣🤣 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
_crazysoobic_ عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 918 بیخیال بخون واسه بعدیا اگر سفر نروی،لباس نخری،پولاتو خرج نکنی،تو پولدارترین فرد قبرستان خواهی بود..💎🤏
me_and_my_sister عضویت: 1402/02/18 تعداد پست: 1821 ترم اول کسی رو نمیندازن میدونستی؟😁بقیرو خوب بشو بگو اون یدونرو حالم خوب نبود نتونستم بخونم
مگ_مارچ عضویت: 1402/11/11 تعداد پست: 2865 مهم نیست بابادو روز دیگه یادت میره همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
ananasi8855 عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 4617 یازدهم عزیزم امروز امتحانا مخیلی سخت بوده.دستور از بالاس و هماهنگه گرچه ممکنه سوالات متفاوت باشه.دخترم تجربیه امروز زیست داشتن.با گریه اومد خونه
مرده_اما_زنده مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 563 منم سالی که امتحان نهایی داشتم، تاریخ رو ۸ گرفتم😂مستمرم نمرهم رو کشید بالا که تجدید نشدمبالاترین ... من مستمرشم دوتا ازمون گرفت یکیو شدم ۷یکیو ۱۳واقعا جامعه برام خیلی سخت و نامفهومهاگ ترم دوم تجدید بشم خودکشی میکنم ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
ananasi8855 عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 4617 منم امروز امتحانمو خراب کردمبرام مثل کابوسهخداکنه نیفتم شما چی داشتی؟؟
مرده_اما_زنده مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 563 ترم اول کسی رو نمیندازن میدونستی؟😁بقیرو خوب بشو بگو اون یدونرو حالم خوب نبود نتونستم بخونم چرا میندازنپارسالم یه درسمو افتادم ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
مرده_اما_زنده مدیر استارتر عضویت: 1401/10/26 تعداد پست: 563 عزیزم امروز امتحانا مخیلی سخت بوده.دستور از بالاس و هماهنگه گرچه ممکنه سوالات متفاوت باشه.دخترم تجرب ... الهیییاره خیلیی سختنانقدر سوالا مفهومی خیلی میترسم بیوفتم ﻫﯿﭽﮕﺎه ﻧﻪ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺨﻨﺪﯾﺪ، ﻧﻪ ﻗﻀﺎﻭﺗﺶ ﮐﻨﯿﺪ، ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯿﺪ، ﺷﺎﯾﺪ ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﺭﻭﺯﯼ ﺩﺭ ﻫﻤﺎﻥ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻗﺮﺍﺭ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ...
ananasi8855 عضویت: 1402/11/29 تعداد پست: 4617 من مستمرشم دوتا ازمون گرفت یکیو شدم ۷یکیو ۱۳واقعا جامعه برام خیلی سخت و نامفهومهاگ ترم دوم تجدید بشم ... چرا پس رفتی انسانی؟ به کدوم درسا علاقه داری؟؟