2777
2789
عنوان

شما باشید از این تفاوت زندگی با جاریتون حرصتون نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 6248 بازدید | 179 پست
حرصم میگیره خبچرا من باید کنار مادرشوهر باشم و اون کنار مادر خودش

خب اون داره راه و زندگی خودشو میکنه ،مگه اسیبی بهت رسونده که حرصت بگیره؟؟ بجای حسادت از جاریت تلاش کن موفق شی 

تا روزی که حرص بقیه رو بخوری هیچوقت به هیچ چیز قانع نخواهی شد و این یعنی درد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه جاری عاقلی داری چقدر خوشم اومد شب تو اون واحد نمیخوابید دوران عقد مشخصه خانواده با اصالتی هستن که انقدر سنجیده با سیاست پیش رفته خوشم اومد واقعا 

اما نهان پر میزند دلم برای تو 🥹

من خانوادم پولدار ترن.. بابام برام زمین داده..وطلا... عقدم.. تا به حال ندیدم جاریام حسودی کنند... شاید می کنند من خبر ندارم🤷🏻‍♀️😑

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

چقد جاری عاقلی داری برعکس من 

اومدم با مادرشوهر یه جا 😑😑

جاریم یه جا دیگه خونه خریدن رفتن 

ازدواج که کردم سنم کم بود کسیم بهم گوشزد نکرد متاسفانه

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

والا اینجور که تو تعریف کردی 

اوضاعت بهتره 

داماد سرخونه هم شد آپشن و موقعیت خوب 

اون دو سه سال عقد بوده و بلاتکلیف تو نه ماه بعد عروسی کردی 

الآنم تو خونه خودتی شوهرتم سرش بلند

عزیزم کلا نزدیک خونواده ها بودن چه مادر شوهر چه مادر آدم دردسر داره.البته شما میگی مادرشوهرت کاری با ...

زندگیش بهتره

عروسی مجلل. فرمالیته کیش. سرویس جواهر سر عقد پدرش داد. عروسی پدرش خونه داد بهش. برادرش سرویس طلا. خواهر نیم ست طلا. یه عالمه دوست و رفیقاش عروسیش بودن کادو دادن شوهرش مثل خر کار می‌کنه تو خونه

همون خونه پدر زن رو شوهرش پارکینگ میشوره. پله ها رو میشوره. تازه دست پدرزنش هم میبوسه. دختره اصلا آشپزی نمیکنه

فکر کن دستکش آشپزخانه سایز دست شوهرش گرفته. اصلا خودش ظرف نمیشوره. ماشین داره. کارمنده. بازم بگم

چه جاری عاقلی داری چقدر خوشم اومد شب تو اون واحد نمیخوابید دوران عقد مشخصه خانواده با اصالتی هستن که ...

متوجه نشدم.. شما اینکه عقد بوده پیش شوهرش نمیخوابیده رو سیاست میدونید؟... ببخشید فقط برام سوال شد🤷🏻‍♀️🦋

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺