2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتین شوهرتون اومد دنبالتون یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1581 بازدید | 92 پست
چقدگرون منکه پول ندارم اینقدکجازندگی میکنین؟؟ چون به اینم ربط داره

من تبریزم منم هیچی ندارم خانوادم میدن خودتم میتونی اقدام کنی کار خاصی نیس فقط قبلش مشاوره بگیر از وکیل 

من تبریزم منم هیچی ندارم خانوادم میدن خودتم میتونی اقدام کنی کار خاصی نیس فقط قبلش مشاوره بگیر از وک ...

باشه عزیزدلم برای آرامشت حمد میخونم 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیبگم والا انشالله به تمام حقوحقوقات برسی دلایل منو براطلاق خوندی بنظرت راه به جایی دارم ارزش داره پ ...

آره خوندم راستش شوهرمنم مثل شوهر توعه فقط دست بزن نداره و به جای تریاک شیشه میکشه بستگی به خودت داره طلاق و اینکه خانوادت پشتتن یا نه 

[QUOTE=366088757]مهریه تونستی بگیری؟  اگه خانوادت میزاشتن بچه تو بیاری شوهرت میداد بچه هاتو؟ [/QUOTE

آره تقسیط شد

آره اصلا اون از اول گفت بچه ها پیش من باشن ولی مادرم نذاشت هیچوقت نمیبخشمش

آره خوندم راستش شوهرمنم مثل شوهر توعه فقط دست بزن نداره و به جای تریاک شیشه میکشه بستگی به خودت داره ...

من ازدست همین خانواده پناه بردم به ازدواج 

ولی پشتمن نمیدونم چیکاکنم

خسیسیش بیشترازهمه چیز اذیتم میکنه 

خب شماچرا دوس دارین به این مرد برگردین؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

[QUOTE=366088757]مهریه تونستی بگیری؟ اگه خانوادت میزاشتن بچه تو بیاری شوهرت میداد بچه هاتو؟ [/QUOTE ...

میشه بگی سالی چن تا میده پیش قسط چی داد سرکار میری؟ اگه اونجوری گفته میشه امید داشته باشه یه روز بچه هاتو بیاری 

به خاطر پسرم که بزرگ شد منو مقصر ندونه

منم فقط بخاطر بچم میترسم که نتونم ازپسش بربیام بدتربیت بشه خونه پدرمم روستاس اصا افتادم تویه هچلی که راه به هیجا ندارم 

رابطه پدرو مادرمم اصلا خوب نیس