2777
2789
عنوان

اونایی که طلاق گرفتین شوهرتون اومد دنبالتون یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1576 بازدید | 92 پست
میشه بگی سالی چن تا میده پیش قسط چی داد سرکار میری؟ اگه اونجوری گفته میشه امید داشته باشه یه روز بچه ...

سکه نداشتم  پیش قسطم ۵۰ داد

ن کار ندارم متاسفانه

من تا اونموقع طاقت نمیارم آخه😔

فقط از ته دلم از خدا می‌خوام اون زن بره. دارم نابود میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره خیلی سخته دوباره برگردی روستا نمیتونی شاغل بشی؟

چرابرگردم مطمئنا موفق میشم ولی روحم نااابودشده داغون شدم نمیدونم کی سرپامیشم 

اینجا اصلا اجازه هیچکاریو ندارم شبانه روز فقط درو دیوارمیبینم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

سکه نداشتم پیش قسطم ۵۰ دادن کار ندارم متاسفانهمن تا اونموقع طاقت نمیارم آخه😔فقط از ته دلم از خدا م ...

بنظر شمافقط داری حسودی اون خانومو میکنی 

وگرنه قبلش باتمام ایناتصمیم گرفتی طلاق بگیری

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

زنا در زمان جدایی ۶ ماه طول میکشه تا کنار بیان با قضیه و ۶ ماه اول خمش ناله زاری دلتنگی ولی بعدش پا ...

چ جالب

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

سکه نداشتم پیش قسطم ۵۰ دادن کار ندارم متاسفانهمن تا اونموقع طاقت نمیارم آخه😔فقط از ته دلم از خدا م ...

50 که همون پول یه سکه هست 😢 کاش اونموقع که ازت خواسته بود برمیگشتی واقعا. عجب زنایی پیدا میشن میبینن زن اول هنوز طلاق نگرفته زن دوم میشن

میشه بگی دلیل طلاقت چی بود نکنه منم پشیمون بشم

خیانت بددهن بدذات بود دست بزنم داشت ولی اگه میدونستم طلاق با بچه انقد سخته هیچوقت  چنین تصمیمی نمیگرفتم و بر میگشتم پیش بچه هام

بنظر شمافقط داری حسودی اون خانومو میکنی وگرنه قبلش باتمام ایناتصمیم گرفتی طلاق بگیری

باشه شما هر طور دوس داری قضاوت کن خدا خودش از دلم خبر داره میدونه دارم از دوری بچه هام چه عذابی میکشم

درسته تو فکر طلاق بودم ولی نمیدونم چرا الان باید بفهمم اصلا من آدم طلاق گرفتن نبودم هیچ حسادتی در کار نیست

من حاظرم اگه شوهرم قبول کنه برگردم حتی اگه اون زن نره

ولی میدونم نمیشه

باشه شما هر طور دوس داری قضاوت کن خدا خودش از دلم خبر داره میدونه دارم از دوری بچه هام چه عذابی میکش ...

عزیزم من اصلا قصد جسارت ندارم من خودم توزندگی خودم موندم چه برسه یکیو قضاوت کنم کلی گفتم که حست اذیتت میکنه که اینم طبیعیه ازدادگاه وقت بگیر برادیدن بچها دیگه تموم شد 

دلیل طلاقت چی بود؟ 

50 که همون پول یه سکه هست 😢 کاش اونموقع که ازت خواسته بود برمیگشتی واقعا. عجب زنایی پیدا میشن میبین ...

بخدا نمیدونم چه مرگم شده بود انگار میترسیدم برگردم

نمیدونم چیا از من پیش اون زن گفتن که اون جرئت کرده اینکار کنه خدا از خودش و خونوادش نگذره به خاک سیاه نشوندن منو

😭😭

عزیزم من اصلا قصد جسارت ندارم من خودم توزندگی خودم موندم چه برسه یکیو قضاوت کنم کلی گفتم که حست اذیت ...

ایروزا هر حسی دارم به جز حسادت شب و روز فقط تو فکر بچه هام

دست بزن داشت بددهن بود خیانتم دیدم ازش

دادگاه اجازه داده ولی شوهرم نمیذاره هر بار که میرم خیلی

اذیتم میکنه بیشترم به خاطر همین پشیمونم 

ایروزا هر حسی دارم به جز حسادت شب و روز فقط تو فکر بچه هامدست بزن داشت بددهن بود خیانتم دیدم ازشدادگ ...

اتفاقا شوهرمنم همیناس بنظرت منم اشتباه میکنم 

ولی من دخترموتاهفت سال میبرم بعدازنه سالم اقدام میکنم براش

موندنم فقط ازدست دادن شرایطمه

اتفاقا شوهرمنم همیناس بنظرت منم اشتباه میکنم ولی من دخترموتاهفت سال میبرم بعدازنه سالم اقدام میکنم ب ...

والا نمیدونم عزیزم هر کسی یجوریه من خودم خیلی جدی بودم  اصلا فکر نمیکردم پشیمون بشم  البته اگه میتونی تحمل کن دخترت بزرگتر بشه بعد تصمیم بگیر 

بخدا همش عذاب وجدان دارم که ای کاش این چند سال هم تحمل میکردم تا بچه هام عاقل شن 😔

فقط میتونم بگم هر تصمیمی که گرفتی از بچت دور نشو 

والا نمیدونم عزیزم هر کسی یجوریه من خودم خیلی جدی بودم اصلا فکر نمیکردم پشیمون بشم البته اگه میتون ...

الان شما سراغ کاری درآمدی 

کلا خودتو مشغول نکردی 

چیبگم والا منم موندم ولی تحملم صفرشده میترسم خودکشی کنم