2777
2789
عنوان

عکس منو جاریام بیاید

589 بازدید | 53 پست

بچه ها من تو جاریام از همه سنم بالاتره وقیافم زشتره اونا هم معمولی هستم ولی از من خیلی بهترم حالا مدتیه من با خانواده شوهرم قطع رابطه کردم ولی اونا خیلی با هم خوبن و پست سرم خیلی نشستن ظاهرمو با فامیلا مسخره کردن مخصوصا بخاطر دماغم چون خیلی بزرگه منم می‌خوام ی تغییری تو صورتم کنم بجز عمل بینی تا عید یکم قیافم بهتر بشه بنظرتون چیکار کنم عکس اونارو هم میذارم ببینید اونا خیلی بهترن

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

سایت مشکل داره ها

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه مشملی؟عکس نمیشه گذاشت؟

لینک بزار

"انزوا را به وابستگی ترجیح میدهم. وقتی وابستگی از بین رود، انسان وارسته می شود" "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق..." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

بزارولی اونی که اومده بهت گفته پشت سرت حرف میزنن و از زندگیت حذف کن اون خودش کثیف تر از همشونه

چرا بده گفته چی پشتش گفتن!

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...