2777
2789

واقعا باورم نمیشه یکی از اشناهامون اشناش بوده یعنی خیلی دختر خوبی بود هیچکس فکرشو نمیکرد بخواد حودشو از طبقه چهادهم پرت کنه پایین یه چیزایی ادم میشنوه

دوستاش میگفتن ک خیلی هم ازاد بود یعنی با پدر مادرش مشکل نداشت با دوستاش میرفت بیرون و خوش میگذروند حتی همون روز زنگ میزنه به دوستش غزل که به مامانم زنگ بزن بگو من کجام دارم چیکار میکنم و برای همه پیام بفرست که از مامانم تشکر کنن بخاطر زحمتایی که برام کشیده ، میگن بخاطر یه پسره بوده ولی حالا نمیدونم  ولی واقعا هرچی هم باشه ادم نباید خودشو پرت کنه پایین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا که

من جای اون بودم انگار دنیا رو بهم داده بودن

نمیتونی برگردی عقب و شروع رو عوض کنی ولی میتونی از هر جا که هستی شروع کنی و پایان رو عوض کنی🙂به امید موفقیت....🌱💖

بگردم

تو این تایمی که بیفته چی کشيده (:

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

تنها چیزی که خیلی وقتا جلوی منم گرفته که این کارو‌نکردم تا الان،فکر بعدش بوده که مامانم چه عذابی میکشه

وگرنه بقیه که مهم نیستن یعنی واسشون مهم نیست

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡

خدا به خانواده صبر بده

آموزش خیاطی کاملا رایگان لینگ امضام👇 https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl خیاط های عزیز و کسانی که به خیاطی علاقه دارن و استعداد دارن کانال زدم دور هم باشیم با کلی ایده و ترفند خوشحال میشم وارد لینگ بشید

همه اینها نتیجه تربیت اشتباه 

یه استاد دانشگاه میگه که امروزه از بس خانواده ها همه خواسته های بچه ها رو  زودبرآورده میکنن ،بچه ها تحمل و صبرشان کم شده ،میگفت بچه باید بدونه هر خواسته ای از پدر ومادر داره باید یاد بگیره برای رسیدن به خواسته هاش صبر کنه