2777
2789
عنوان

وای بخدا بدبخت شدم تر زده شد تو ایندم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1395 بازدید | 74 پست
قربونت ،امیدوارم رتبه ای که دوست داری رو بیاری آفرین بهت که برا آیندت تلاش میکنی 💖

قربون شما 🥲💗خیلی دعای بقیه الان واسم مهمه 

خیلی خوشحال شدم

کاربری دست سه تا دوست👩سارا/ فاطمه/ مهرنوش

یا ام رک باش بگو من تعارف زدم شما چرا باور کردیهیچ وق یادم نمیره ی دفعه یکی گف دست بندت چقد قشنگه گف ...

وای کاش انقدر ساده بود 💔

بگم فلانی من بخدا تعارف زدم وگرنه کسی کنارم باشه تمرکزم از دست میدم؟  

فامیله طرف  اشکالی نداره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه اگه خودش پیشنهاد داده بود همینو میگفتم اخه خود خرم همچین تعارف مزخرفی کردم یه درصد فکر نمیکردم ه ...

ببین بگو من اونموقع چون نمیخوندم میخواستم با یکی بخونم انگیزه شه به تو پیشنهاد کردم اونموقع رد کردی ! بعد تو با دوستم این روش رو پیش گرفتم جواب نداد و بیشتر وقتمون هدر شد برا همین ببخشید نمیتونم دیگه با اینکه بازم دوست داشتم ولی کارساز نیس .

وای کاش انقدر ساده بود 💔بگم فلانی من بخدا تعارف زدم وگرنه کسی کنارم باشه تمرکزم از دست میدم؟ فامیل ...

نه چه اشکالی داره دو تا ام ایموجی خنده بذار 

چقد سخته ش میکنی ی دروغ پیدا کن بهش بگو تموم شه بره

امّیدِ رهایی نیست، وقتی همه دیواریم ...

اگه گفت میتونم از کتابات قرض بگیرم بگو در حال حاضر ازشون استفاده میکنم اگر نیاز نداشتم حتما قرض میدم . 

من خودم کتابامو دادم گند زدن توش بزرگ و کوچیک نمیشناسه کتاب رفت دیگه رفت مهارت نه گفتن رو یاد بگیر که ضرر میبنی 

ببین بگو من اونموقع چون نمیخوندم میخواستم با یکی بخونم انگیزه شه به تو پیشنهاد کردم اونموقع رد کردی ...

طرف فامیله اینارو بهش بگم اشکالی نداره؟ 💔

اگه گفت میتونم از کتابات قرض بگیرم بگو در حال حاضر ازشون استفاده میکنم اگر نیاز نداشتم حتما قرض میدم ...

اخه خودم پیشنهاد داده بودم اینم میشه در نظر بگیرین؟ خودم احمقم چنین حرفی از دهنم درومد 

بعد الان بگم عزیزم من جوگیر شدم یهو یه چیزی گفتم 🤦‍♀؟

طرف فامیله اینارو بهش بگم اشکالی نداره؟ 💔

نه نداره ، خوب تو شرایطشو نداری الان اون بیاد باید منتظر بمونی حاضر بشه بیاد با هم بخونید تا شروع کنی با هم تموم کنی اون بگه نمیتونم باید بهش مشاوره بدی و انگیزه کتاباتم فعلا داری استفاده میکنی ، استفاده نکنی اصلا گوشه خونه بمونه هم خب حقته خانوادت پولشو دادن از خرج خونه زدن اونم شوهرش از خرج خونه اش بزنه بده کتاب ! وقتی الان کنکوری هستی یعنی نیاز داری ، رتبه ها در نیومده که تموم بشه کنکور تقدیم کنی بره از یک کتابم دو نفر همزمان نمیتونن استفاده کنن مگه دوقلو باشن از یک خونه از یک خون باشن و به هم اهمیت بدن .

نه چه اشکالی داره دو تا ام ایموجی خنده بذار چقد سخته ش میکنی ی دروغ پیدا کن بهش بگو تموم شه بره

طرف فامیله اخه من رودروایسی دارم 💔

اخه خودم پیشنهاد داده بودم اینم میشه در نظر بگیرین؟ خودم احمقم چنین حرفی از دهنم درومد بعد الان بگم ...

بگه خودت گفتی اخه میتونم قرض بگیرم ! بگو اون موقع وزن حرفمو نسنجیدم بابتش عذر میخوام (خودتو قربانی جلوه بده دیگه جوابی نداشته )

نه نداره ، خوب تو شرایطشو نداری الان اون بیاد باید منتظر بمونی حاضر بشه بیاد با هم بخونید تا شروع کن ...

میفهمم 

مرسی واقعا خیلی حرفات ارومم کرد🫂 

مثل بچه ها اشکم داشت درمیومد سرش ...💔

من چند هفته ایه یکی از عزیزانم ازدست دادم بعدش بلافاصله انقولانزای شدید گرفتم تا چند روز افتاده بودم گوشه خونه 

چندین هفته اس از درس دور بودم 

کلا خیلی فشار روحی روم بود این چند وقت واسه اینکه بی انگیزه بودم ونمیتونستم بخونم امروز  با کلی کنکاش باخودم  بالاخره میشخواستم کم کم سرپا بشم که از امروز فردا دوباره شروع کنم که پیامشو دیدم دوباره انگار دنیا روسرم خراب شد 

بگه خودت گفتی اخه میتونم قرض بگیرم ! بگو اون موقع وزن حرفمو نسنجیدم بابتش عذر میخوام (خودتو قربانی ج ...

باشه همین کارو میکنم ایشالا که تموم بشه این قضیه 

بازم مرسی ازت مهربون 💗🥲 خیلیییی ازت حس خوبی گرفتم 

امیدوارم موفق باشی