2777
2789
آره منم میانولی خوشم نمیاد😐

دقیقا نشد یه خفن بیاد دایرکتم😆

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها امیدم که از دست رفت خواهرم.من تنها امیدم به همین دانشگاه بود فقط

😂

نمیخواستم ناامیدت کنم ولی پسرای دانشگاه که اکثرا برای فراراز سربازی میان و هیچی ندارن جز یه دل خوش و جیب خالی که با پول پدر یا پادویی پرمیشه😐

میشه بیشتر توضیح بدی اینو؟ آخه تو کافه که با دوستت میری اتفاق خاصی نمیوفته چون اکثرا کاپل میان کافه

کاپل چیه دیگه😐

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
30

کدوم شهری 

معیارهات چیه 

چی ازشریک آینده ات میخوای 

برادرم ۳۴ سالشه دنبال دخترخوبه خودشم پسرسالم وخوبی اهل رفیق ومواد نیست دست ودلبازه

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

😂نمیخواستم ناامیدت کنم ولی پسرای دانشگاه که اکثرا برای فراراز سربازی میان و هیچی ندارن جز یه دل خوش ...

پادویی چیه دیگه🥴

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻