همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
ما عروسی نگرفتیم هرچی هزینه برا شروع زندگی هم بود شوهرم از پول خودش داد از جعبه شیرینی خواستگاری بگی ...
من نمیدونم بهش چی گفتن که این همه خانوادش
از چشمش افتادن به نظرت چی گفتن ؟
راستش خانوادش خیلی بین ما دعوا درست میکردن
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من نمیدونم بهش چی گفتن که این همه خانوادش از چشمش افتادن به نظرت چی گفتن ؟راستش خانوادش خیلی بین ما ...
اهل رفت و آمد نیستیم ما اما جدای از این خانواده همسرم ازش حمایت مالی و عاطفی نکردن و نمیکنن اونم ترجیح میده ارتباط نداشته باشه با کسایی که اگر دور از جونش زبونم لال بمیره هم کسی سراغشو نمیگیره
و فقط منتظرن چیزی بشه و زندگی مشترکش از هم بپاشه
چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشستهاند . 🌷