2777
2789

۶.۷ساله نمیدونم محبتو چی میبینه بی پول شد سالهاس با بی پولیش ساختم شده روزی ی تخم مرغم نبود بخورم با بچم .کم توقع شدم اقا قسط بریزه نخوردم نپوشیدم البته گستاخ هم شده بود خرجی نمیداد و بزورررر واجباتو میده .همیشه غذاش اماده چایی میوه جوراباش هرشب شسته بشه رخت خاب اماده لباساش اتو نشه قیامته.صدمو براش گزاشتم خونه زندگی تمیز خودمم همیشه مرتب شاید پول نباشه لباس رنگ مو وسیله شیک بخرم اما با چیزایی ک دارم میگذرونم شلخته نیسم.خیلی زبونش تلخه بد ذات دروغگو دلم سرده بخاطر دخترم موندم اما بریدم پشت سرم چ دروغایی کنگفته یبار کتکم زد منم تو دفاع ناخنم خورد صورتش رف ب همه گف زنمو چاقو زد صورتم و هزار جور دروغای اینمدلی تهمت انتظار داره داد بزنه فحش بده منم بگم چشم .....همش حرفش اسنه زنم بهم محبت نداره اونم جلوی همه

ببخشید تو خودت خواستی اینجور باهات رفتار کنه محبت بیش از حد

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا لعنتش کنه،😑برو نسوز به پاش بچت خودش بزرگ شد میگه نمیموندی نمیساختی برو نفس بکشلطفت شده وظیفه😑� ...

نمیدونم مادر هستی یا نه اما نمیتونم تصورش هم منو میکشه یشب جلو چشمم خاب نباشه بچم .بخاطر بچم موندم 😔

صدتو واسه خودت نزاشتی توقعتو آوردی پایین به خودت احترام نزاشتی پس توقع احترام از کسی نداشته باش

چکاکنم اصن محلم نمیده خرجی نمیده قهرمیکنم میرم خونه بابام بازم منت نمیکشه سرراغم نمیاد میگه ندارم همینه ک هست منم بخاطر بچه مجبورم برگردم

دیگه تا الان هر چی بودی براش و بذار کنار بر عکس شو به خودت و دخترت برس ولش کن احمقه هر کار براش بکنی نمیفهمه چند وقت تحویلش نگیر بذار اون بیاد سمتت 

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)

برو دادگاه خانواده مشاوره 

بگو میخوام نفقه بگیرم این شرایطمه 

میگه چیکار کنی 

یکم محکم‌و قانونی جلوش وایسی حسابکار دستش میاد

بگو دفعه بعدی بخاطر دروغات و فحشات شکایت میکنم پس رفتارت درست کن تهدید کن مردا خیلی ترسو هستن

برو دادگاه خانواده مشاوره بگو میخوام نفقه بگیرم این شرایطمه میگه چیکار کنی یکم محکم‌و قانونی جلوش وا ...

خیلی بی ابرو و نترس از هیشکی حساب نمیبره تا تقی ب توقی بخوره میگه بچرو بزار برو خوشت نمیاد منم بچمو نمتونم ولکنم

[QUOTE=367218340]نمیدونم مادر هستی یا نه اما نمیتونم تصورش هم منو میکشه یشب جلو چشمم خاب نباشه بچم .بخاطر بچم موندم

بچتم بردار برو یه مدت نباش حالش بیاد سرجاش 

خونوادت پشتت نیستن؟