2777
2789

من دخترمو پیاده میبرم مدرسه با همسایه مون 

بعد این همسایمون فقط خراکی مغازه واسه بچه اش میزاره بچه منم نگاه میکنه منم مجبورم بگیرم ولی همش مریض میشه دخترم 

چند روزم هست مریض شده امروز باز اینا داشتن خراکی میخریدن دخترمنم میخاست بخره منم نزاشتم اخه واسش نودل درست کرده بودم موز آب میوه گذاشته بودم دخترمم میخاست پاستیل مزمز نمکی ورداره منم نزاشتم 

اخه سرفه داشت 

همسایمونم فکر میکنه من خسیسم نمیخرم امروز همش بهم تیکه مینداخت بد بهم نگاه میکرد 

که من نمیزارم بچه ام عقده ای بشه هرچی بخاد میخرم بعضی مامانا خسیسن منم گفتم خراکی مغازه خییلی خوب نیست مضره 

. میگه نه بچه عقده ای میشه همش تیکه مینداخت بهم 

من واسه بچه ام همه چی درست میکنم خونگی .یکی تنبلیش میاد میره ساندویچ سرد مغازه رو میخره افتخارم میکنه درسته ؟؟؟؟

بخاطر همین مساله است که همیشه تنهایی کارامو انجام میدم............سعی میکنم با کسی قاطی نشم که به خودش اجازه نده روی من نظر بده

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نودلم خودت درست میکنی یعنی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

باهاش نرو صیح ها یه خورده زودتر یا دیر تر برو که باهاش هم مسیر نباشی 

من خودم دبیرستانیم یه لقمه میبرم با یه دونه کیکی چیزی

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

چه مامان خوبی

من از قبل از مدرسه پس انداز داشتم تو مدرسه هم همیشه خوراکی میگرفتم تغذیه های خونه رو یواشکی دوباره میزاشتم سر جاش دوست نداشتم میوه و لقمه رو الانم همینم غذا کلا نمیخورم فقط خوراکی و فست فود

من بچه ندارم

ولی هم وقتی خودم بچه بودم، هم الان که داداشم مدرسه مبره، هیچ کدوممون اهل لقمه بردن و اینا نیستیم(اصلا دوست نداریم، حتی نذری لقمه هم میدن، نمی‌خوریم)

ولی مامانم میوه واسمون می‌ذاشت و یه دونه هم خوراکی

شما خسیس نیستی عزیزم

اتفاقا کار درستی هم می‌کنی، اگر می‌تونی، دیگه باهاشون صبحا نرو

یه ذره زودتر با دیرتر برو که باهاشون مواجه نشی

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

به حرفاش اهمیت نده من برای پسرم فقط لقمه میذارم خوراکی بیرونم نمیخرم خودم هرچی بخواد تو خونه براش درست میکنم ولی مدرسه فقط لقمه حتی میوه هم نمیدم چون بو داره ممکنه یکی دلش بخواد نداشته باشه بخره بعدازظهرتاشب میتونه هر چی خواست بخوره 

منم اصلا خوراکی آماده نمی‌ذارم، دخترمم نمیخوره ساندویچ گرم و میوه و آجیل میذارم

وای همیشه مامانم جیب مانتو مدرسه‌م رو پر از آجیل می‌کرد یادش به خیر🥹

هنوزم که هنوزه و دانشجوام، بازم حرص می‌خوره، میگه یه موز با خودت ببر😂

آقایون توی تاپیک های من شرکت نکنید، درخواست دوستی ندید، لایک و ریپلای هم نکنید🙏میشه واسه اینکه یه ازدواج موفق داشته باشم، یه صلوات واسم بفرستید🙏🏻💚✨عشق ما را پی کاری به جهان آورده است، ادب این نیست که مشغول تماشا نشویم ***Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️
منم ۹۰درصد مواقع ساندویچ خونگی کتلت یا همبرگر خونگی درست میکنم با نون ساندویچ و خیارشورو گوجه.الویه ...

منم درست میکنم باور کنید همیشه ساندویچ کالباس الویه سرد مغازه میخره با افتخار 

منم درست میکنم باور کنید همیشه ساندویچ کالباس الویه سرد مغازه میخره با افتخار

به تنبلیش افتخار میکنه.عرصه نداره خودش چیزی درست کنه من در هفته یک بار خوراکی معازه به انتخاب خودش میخرم که دست دوستاش میبینه دلش نخواد فردا یا باهاش نرو یا اگر حرف زد بهش بگو بعصی مامانا تنبلن