2777
2789
عنوان

چه خراکی هایی واسه مدرسه بچه هاتون میزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 25 پست

عزیزم چند روزی رو صبحا وقتی اومد زنگتون رو بزنه که باهم برید ،شما بگو دیر بیدار شدیم و یکم دیرتر میریم ، تقریبا یه ده روزی این کارو کنی بعدش دیگه نمیاد زنگتون بزنه ،حتی میتونید بعده ۱۰ روز بهش بگی ، عزیزم من یکم دیرتر از شما میرم مرسی فکر کنم دیگه نتونم باهم بریم ، من اگه بودم این کارو میکردم نمیشه که یه موقع بچه مریضه خوراکیه بیرون سرفشو شدید میکنه به خاطر اینکه تنها نباشم که نمیام  باهاش برم بعد بچم مریض تر بشه و هرروز منتظر خرید خوراکی حتی مضر باشه

من بچه ندارمولی هم وقتی خودم بچه بودم، هم الان که داداشم مدرسه مبره، هیچ کدوممون اهل لقمه بردن و این ...

دخترم ظهریه براش کتلت درست میکنم . یا سیب زمینی گوشت خیلی چیزا با نون ساندویچ از واسه بیرونم خشمزه تره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دخترم ظهریه براش کتلت درست میکنم . یا سیب زمینی گوشت خیلی چیزا با نون ساندویچ از واسه بیرونم خشمزه ت ...

به به دستتون درد نکنه

اتفاقا این نشون میده شما مادر خوبی هستید و برای بچه‌تون ارزش قائلید عزیزم😇🥰❤️

همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

دخترمنم سرهمین خوراکی اای مغازه مریض شد منم همه چی خونگی درست میکنم ومیزارم دلم میخوادکله همکلاسی هاشو بکنم خودشونوراحت کردن خوراکی مغازه میارن دخترمنم بدعادت میکنن

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  

اصلا نخر ،خیلی مضره .من میوه خرد میکنم می‌زارم گاهی آجیل ،یه مدل نون هس از اون می‌زارم ،البته گاهی کیک و آبمیوه هم می‌زارم ولی عذاب وجدان دارم ،گاهی ام مامانه دوست بچم که تو مدرسه معلمه برا دبچم و بچش خوراکی ضرر دار مسخره منم مجبور میشم به جاش کیکی چیزی بزارم ولی خیلی عذاب وجدان دارم چون دکتر بهم تاکید کرد وسایل بیرونی نده بهش .خورده نودل خیلی مضره .کالباس و سوسیس و...اصلا مصرف نکنید ،متاسفانه دختر من بدغذاس کیک خونگی اینا نمیخوره بعضی چیزا رو هم آدم نمیتونه بزاره ببره مدرسه میگه بچه های دیگه دلشون میخواد .واقعا سخته

بعداز هرسختی اسانی است

کار خوبی میکنی، بعضی روزا خوراکی بخر براش ولی اولویت رو بذار روی میوه و چیزای مقوی هر چی داشتین و میشه برد. اونجوری بد غذا میشه هم خودش چند وقت دیگه بساط داره هم مامانش 

https://daigo.ir/secret/4475326302

یه چیز دیگه ام هست ،ما همیشه چوب رودربایستی مون رو میخوریم ،خیلی رک بهش بگو من نمیخوام باهات بیام به این دلیل یا بگو من دلم نمیخواد دخترم چند سال دیگه صدتا بیماری بگیره  ،خجالت نکش رک بگو 

بعداز هرسختی اسانی است
دخترمن خیلی بدعادت شده منم میخام از فردا بپیچونمش

عزیزم بچه های ما نمیتونن برای ما تصمیم بگیرن ، از فردا یکم دخترت رو دیر بیدار کن ،تا یه مدت دخترت ببینه واقعا دیرتون شده و شما از عمد دیر نمیبریش ، بچه ها نباید بفهمن که ما در مقابل اوناییم وگرنه بدقلقی میکنن 

بچه اگه واقعا ببینه مامانش دیرش شده بهونه نمیگیره 

اگه هم بگیره بهونش منطقی نیست