2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم بهتره اسم های خوب تر و قشنگ تر با مسماتر برای فرزندت انتخاب کنی که بعدها نه اون نه خودت بابت این اسم ها ناراحتی نداشته باشید .هرچیزی خاص نیست هرچیزی هم چون دوس داریم لازم به اسم گذاری روی فرزند نیست

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

کهربا که دیگه داغون تر از برکه نیست

واقعا 

اخه یعنی چی برکه؟

محل تجمع آب ، اب راکد

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

کهربادوستان اسی بین این دو اسم ازتون نظر خواسته نه اینکه اسم های خوبی هستن یا نه که هی میگید هیچ کدو ...

این همه جماعت دارن راهنمایی میکنن که فردا طفلی بچه مورد تمسخر قرار نگیره، چندین تاپیک اینجا زده شده که بچه های بیچاره به واسطه اسمشون مخصوصا از آغاز مدرسه چقدر مورد تمسخر قرار گرفتن، وگرنه آره به هیشکی ربطی نداره کی اسم بچش رو چی میخاد بذاره، ولی دیگه راهنمایی همسو، که تمام کاربران به اتفاق، هرکدوم گفتن کهربا یا آتنه خیلی زشت هس، من جای اسی بودم تجدید نظر میکردم، چون اینجا نمونه کوچک جامعه آماری هس که نشون میده این اسمها عامه پسند نیستن، بعدا خود اسی اذیت خاهد شد، سر انتخاب این اسمها مخصوصا کهربا

این همه جماعت دارن راهنمایی میکنن که فردا طفلی بچه مورد تمسخر قرار نگیره، چندین تاپیک اینجا زده شده ...

خیلی طولانی نوشتی حوصله نداشتم

خط اول رو خوندم فقط

هیچ تمسخری نداره این اسم ها هیچ مشکلی ندارن و معنای قشنگی هم داره پس به خاطر تفاوت سلیقه خودتون الکی انگ اینکه بچه رو فردا مسخره میکنن نزنید

تنوع اسم هم الان بالا رفته اسم خاص و متنوع گذاشتن هیچ مشکلی نداره

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
برکه فک کنم اسم دختر پژمان جمشیدی

نه اسم دختر سام درخشانیه 

ولی خب چه فرقی میکنه؟ مگه زبونم‌لال پیغمبره؟ مردم فقط بدون فکر پیروی میکنن 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

آتنا یعنی بده به ما ،ما یه آتنا داشتیم رفت عوض کرد

هر اسمی توی هر فرهنگی یک معنی داره الان آتنادر اساطیر یونان  به معنی الهه زیبایی توی عربی به معنای عطا کننده بخشنده . ریشه اسم آتنا عربی فرانسوی و یونانی هست

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

خیلی طولانی نوشتی حوصله نداشتمخط اول رو خوندم فقطهیچ تمسخری نداره این اسم ها هیچ مشکلی ندارن و معنای ...

والا از اول تاپیک که تمام کاربران گفتن اصلا اسم خوبی نیس، چه برسه فردا پس فردا جامعه به اون بزرگی