2777
2789

حالا صرف اینکه طرف یه خونه و تحصیلات داره یا کلا آدم خوبیه قرار نیست وقتی دوستتون نداره خودتون رو به زور غالب کنید بهش.

امروز تو شرکت یه همکارمون که موجه و خوب هم هست وضع مالی خوبی هم داره نسبت به پسرای همسن خودش خونه ۳ خوابه و ماشین شاسی داره

اومد اخر وقت یه خانومی هم اومد دنبالش

بعد فهمیدیم همسرشه 

از شدت تعجب شاخامون دراومد 

گفتیم فلاااانی تو کی ازدواج کردی چرا نگفتی به شوخی گفتیم از ترس اینکه شیرینی ندی

گفتیم حلقه اینام نداری اخه

بعد خیلی راحت جلو همسرش گفت این کارا مال عاشق معشوقاست نه ما 😐😐😐

من عاشق کسی نیستم که بخوام حلقه بندازم

ما منطقی ازدواج کردیم و اون ذوق خاصی  که شما دنبالشید مال اون عشق آتشیناست

قیافه ماها😐😐😐😐😐😐😐

مونده بودیم بگیم چه خوب یا بگیم اینا چه شر و وراییه😑😑😑

حالا زنش هم حلقه انداخته بود هم بعدا رفتیم اینستاشو چک کردیم از سر کنجکاوی دیدیم بایو حلقه و عاشقونه گذاشته ، بیوی همکارم تنهایی و سینگلیه

ولی خدایی نکنید این کارا رو 

پول خیلی مهمه ولی حداقل یه چسمثقالم علاقه کنارش لازمه

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

الان زمانه ای نیس که پسری رو مجبور به ازدواج کنن، یا خانوادش، یا خود دختر انقد پیله بشه که باید بیای منو بگیری، به سختی باورپذیر میشه، شاید واقعا از رو عقل و منطق ازدواج کرده اند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان زمانه ای نیس که پسری رو مجبور به ازدواج کنن، یا خانوادش، یا خود دختر انقد پیله بشه که باید بیای ...

نمیگم به اجبار بوده

خیلی پیش میاد مشترکات ادم با یکی داشته باشه ولی علاقه بینشون نباشه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

کار هم کارتون تعجب برانگیز تر بود تا اون خانمه 

خانم ها برای طلاق هزار تا شرایط رو میسنجن گاهی به این نتیجه میرسی که ارزش ندارد ولی میمونی 

ولی مرد دیگه چرا اگه انقد بی شور و علاقس

واقعا برام قابل هضم نیست 

نمیگم به اجبار بودهخیلی پیش میاد مشترکات ادم با یکی داشته باشه ولی علاقه بینشون نباشه

والا تو کتم نمیره یه پسری بدون کوچیکترین عشق، خودشو مجبور به ازدواج کنه، حتما چیزایی بوده که خیلی خیلی بالاتر از عشق براشون بوده، اینو مطمئن باش

والا تو کتم نمیره یه پسری بدون کوچیکترین عشق، خودشو مجبور به ازدواج کنه، حتما چیزایی بوده که خیلی خی ...

پیش میاد 

مخصوصا وقتی دیدگاه پسر و خانوادش متفاوت باشه

و مجبور باشه طبق سلیقه خانواده زن بگیره 

کار هم کارتون تعجب برانگیز تر بود تا اون خانمه خانم ها برای طلاق هزار تا شرایط رو میسنجن گاهی به این ...

احتمالا اون اقا از سمت خانواده مجبور به خاستگاری رفتن شده

ولی اون خانم مجبور به بله گفتن نبوده

پیش میاد مخصوصا وقتی دیدگاه پسر و خانوادش متفاوت باشهو مجبور باشه طبق سلیقه خانواده زن بگیره

چی بگم من که در جامعه امروزی ندیدم حداقل دور و اطرافم که پر پسر هس ندیدم کسی صرفا طبق خاسته خانواده زن بگیره، آره میگیره اما درصورتی که اون خانوم معیارهای مورد نظر، آقا رو هم داشته باشه 

چی بگم من که در جامعه امروزی ندیدم حداقل دور و اطرافم که پر پسر هس ندیدم کسی صرفا طبق خاسته خانواده ...

جامعه امروزی بله

ولی خانواده های سنتی هم که هر دختری رو قبول ندارن زیادن

فکر کنم منطورش این بوده اهل این جلف بازیا و ادا اصولا نیستیم 

نه اینکه عاشق نباشبم 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
جامعه امروزی بلهولی خانواده های سنتی هم که هر دختری رو قبول ندارن زیادن

والا من جای همسرش بودم همونجا خرابش میکردم میگفتم این کارها مال مردهای واقعیه که عاشق میشن و میرن جلو. وگرنه ما شرایطمون فرق داشت ایشون بقیه براش انتخاب کردن خودش بی‌عرضه و پخمه بوده منم دیر فهمیدم حماقت خودم بود قبولش کردم الانم دیگه کاریه که شده 

فکر کنم منطورش این بوده اهل این جلف بازیا و ادا اصولا نیستیم نه اینکه عاشق نباشبم

خودش عملا با صراحت گفت عاشق و معشوق نیستیم 

بعدم دیگه حلقه ازدواج کجاش جفنگ بازیه

اونم واسه تازه داماد