همیشه بی حال و بی حوصلم نای درس ندارم بدنم خیلی لاغرم هست رفتم کل ازمایشایی ک میشد داد دادم ویتامین بی و دی و اهن کم داشتم.. بنظرتون اینارو بخورم خوب میشم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
همیشه بزار نور خورشید بهت برسه خشکبار به اندازه کافی مصرف کن میتونی از قرص جوشان ها هم استفاده کنی ولی اونا مصنوعی ان از طبیعی استفاده کن و هم لذت ببر خدا رو شکر کن هم بدنت قوی میشه ورزش هم یادت نره
کم خونی باید چیزای مقوی مصرف کنی با برنامه ریزی منم خودم و خواهرم و اعضای خانوادم همین مشکل رو داریم قرص و اینا یه جور مکمل هست نباید به عنوان فقط دارو استفاده کنی داروی اصلی چیزایی هست که خدا آفریده میدونم گرونی هم هست یکم مشکله ولی میتونی یا برنامه مصرف کنی تحرک هم داشته باش آفتاب بگیر شیره انگار آهن داره و خونسازه حتما بخور انجیر بخور جیگر و پسته هم بخور اینا فقط اینارو مصرف کنی شنگول میشی