2777
2789

این مدت همش سرد بوده دو روز یه بار ج پیاممو میداد همش غیبش میزد نبودش ...بهم بی احترامی میکرد و...

دیروز واتساپ پیام داد شارژم تموم شده منم بهش آها حالا خوبی چخبر 

از دیروز تا الان همش آنلاینه ولی ج پیام منو نمیده 

بنظرتون پیامی که بهش داده بودم رو براش پاک کنم؟

الانم موقع امتحاناتمه ذهنم درگیر میشه 

فک میکنم شاید پشیمون بشه بیاد و جواب پیاما رو بده ولی من دیگه نمیخوامش ولی از طرفیم اگه پیامارو پاک کنم شاید بگه این چقدر اهمیت میده و براش مهمم

بنظرتون یکی دوتا پیامی که براش نوشته بودمو پاک کنم که بعدا نخواد پیام بده یا لازم نیست؟

لطفاراهنماییم کنید 🙂

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست پسرته؟ یا نامزدت؟ 

اگه دوست پسرته اسمش خیانت نیست 

اسمش دوست دختر جدید پیدا کردته عزیزم  دوستی یعنی همین امروز و این ماه باشما بلشه چندوقت بعد با یکی دیگه

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.
لازم نیست.احیانا برگشت سگ محلش نذار

اصلا و ابدا از چشمم افتاد 

کل شب و روز و آنلاین بود

هر وقت کسی دیگه دورش نیست یاد من میکنه

تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
نیازی نیس پاک کنی ولی به نظرم دیگه بهش پی ام نده و مثل خ.ودش باهاش رفتار کن

اون اینطوری رفتار کرده 

من بهش گفته بودم خوبی چخبر 

غرورم شکسته نمیشه بنظرت ؟

نه اصلا پاک نکن..و هیچ واکنشی نشون نده...هیچی نه استوری بزار...نه پروفایل عوض کن....نه باز پیام بده....و وقتی اون جواب داد تو سین نزن....قول میدم جوری بسوزه که بوش به دماغت برسه