2777
2789
عنوان

واقعا واجبه اگ میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 48 پست
وای خیلی وحشتناکم ادم دیونه میشه... سرترالین داد و ی قرص خواب جفتشون منو دیونه کرد حالت تهوع های شد ...

خیلی اشتباه کردی بدترین داروها همینان سیتالوپرام با سرترالین آدمو داغون میکنه اختلال میاره به جا درمان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخوای من به جات کنکور بدم؟😂نگرانش نباش کنکور که سخت نیست استرست رو تبدیل به هیجان کن فرض کن داری ی ...

من اصلا مشکل درسی ندارم مشکلاتم تو کنکور روحیه من کنکوری 401 اما از ترس و استرس و..  هیچوقت کنکور ندادم درسمم خوبه نمیدونم من چمه..  وحشتناک وسواس منو دیونه کرده دیه خسته شدم

خیلی اشتباه کردی بدترین داروها همینان سیتالوپرام با سرترالین آدمو داغون میکنه اختلال میاره به جا درم ...

بخدا مردم جا بهتر شدن دوست پسرم همه جوره مخالفه با قرص خوردنم میگه اوضاعتو ببین این بدن ب جا قرص ب ی روحیه خوب و تغذیه خوب نیاز داره اما من نمیدونم چمه نمیتونم از تخت پاشم گاهی از بس بیحالم

من اصلا مشکل درسی ندارم مشکلاتم تو کنکور روحیه من کنکوری 401 اما از ترس و استرس و.. هیچوقت کنکور ند ...

تو اگه میخوای از وسواس فکری نجات پیدا کنی باید به من بگی چه نوع وسواسی داری شاید بتونم کمکت کنم.. درستم که میگی ضعیف نیست پس مشکل جای دیگست باید روش کار کنی تقریبا میدونم مشکلت چیه ولی یه جورایی نمیتونم درست توصیفش کنم آخه منم دکتر که نیستم

تو اگه میخوای از وسواس فکری نجات پیدا کنی باید به من بگی چه نوع وسواسی داری شاید بتونم کمکت کنم.. در ...

من خیلی تحت فشار شدید روحی روانی بودم مخصوصا از طرف خودم سرکوفت ها و..  ک از طرف خودم ب خودم و خونواده هم همین کارو کرده شدیدا ادم تنهایی بودم / هستم درسم خوبه ولی نمیتونم سر فکرا بخونم کل نیرو درس خوندن سر فکرا میره کلا له له ام..  ب ندرت میرم بیرون و حال روحی کلیم خیلی تخمیه این چن وقته

بخدا مردم جا بهتر شدن دوست پسرم همه جوره مخالفه با قرص خوردنم میگه اوضاعتو ببین این بدن ب جا قرص ب ی ...

خب راست میگه داروی بدن انسان هر چه طبیعی تر بهتر قدیمی ها چیا میخوردن که انقدر رو پا و شاداب بودن؟ قرص؟ یا چیزای طبیعی و مقوی؟ من خواهرم تقریبا این مشکلات رو داشت دکتر هم همین قرص هایی رو که میگی براش تجویز کرد ولی یه دونه اش رو هم نخورد منم داشتم دکتر میخواست تجویز کنه نگذاشتم و گفتم من نمیخورم از این چیزا الان طبق معمول و کم مصرف چیزای خوب داریم ولی حداقل بهتریم

من خیلی تحت فشار شدید روحی روانی بودم مخصوصا از طرف خودم سرکوفت ها و.. ک از طرف خودم ب خودم و خونوا ...

چندتا دلیل داره

یکی این که چیزی رو میخواستی بهش نرسیدی

کسی از اعضای خانواده یا بیرون فشار گذاشته روت

یه کاری انجام دادی و یا اتفاقی که به خاطرش داری خودت رو سرکوفت میدی

معمولا به چی فکر میکنی؟ 

موندم چیکار کنم دیگه..

کاری که باید بکنی اینه که تا یه هفته باید برنامه داشته باشی یعنی روی یه برنامه خاص و خوب پیش بری باید بدنت رو عادت بدی سخته خیلی ام سخته برای من که هست برای تو نمیدونم

مثلا سر یه ساعت دقیق غذا بخوری سر یه ساعت دقیق نماز بخونی سر یه ساعت دقیق بری دشوری یا حمام و یه چیزایی که تاحالا نداشتی بیاری تو برنامه مثلا یه بازی یا یه تفریح و درستم سر ساعت اینجوری باورت نمیشه به طرز شگفت انگیزی روحیه ات عوض میشه و ذهنت نظم میگیره در ضمن شبا باید زود بخوابی و صبح زود پاشی چنان روحیه ات خوب میشه که بدنتم سرحال میشه

چندتا دلیل دارهیکی این که چیزی رو میخواستی بهش نرسیدیکسی از اعضای خانواده یا بیرون فشار گذاشته روتیه ...

معمولا ب شکست های اخیر و اتفاقا گذشته..  ب اینکه چرا همش اشتباه میکنم 

معمولا ب شکست های اخیر و اتفاقا گذشته.. ب اینکه چرا همش اشتباه میکنم

خود کم بینی مزمن داری خواهرم😂

خودتو دست کم نگیر

برای این جور مشکل باید روی خودت کار کنی و ذهنت رو تربیت کنی

تربیت به اینکه چیزی توی زندگی وجود داره به نام تضاد بد و خوب و گناه و ثواب و درست و غلط و... اینا همه جزو زندگی هستن و نباید به خاطرشون خودت رو سرزنش کنی

که چرا خیلی کار خوب کردم یا چرا فلان جا اشتباه کردم هر جایی از زندگی هر جوری زندگی کردی خودتو قبول داشته باش اگر درست انجام دادی پیشرفت و اگر اشتباه اصلاح

خود کم بینی مزمن داری خواهرم😂خودتو دست کم نگیربرای این جور مشکل باید روی خودت کار کنی و ذهنت رو ترب ...

باور نمیکنی دارم روانی میشم..  اخه این چ مشکلیه گرفتارشم خیلی وسواس تخمیه