2777
2789
عنوان

شمام از لباس زیر رنگی خوشتون نمیاد یا فقط من اینجوریم😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 118 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن اتفاقا خیلی خوبهمن مجردم ولی همیشه ست میخرم جلو آینه میرقصم میگم وای خوش ب حال شوهر آیندم موش بخور ...

آخه گل گلی ک نیست بعد فانتزیه این داغونه🤣

(:A__•~•__M:)
😂😂😂خدا نکشتمن خیلی اهمیت میدم به لباس زیرام

😂😂اینکه خیلی خوبه .افرین بهت 

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

من هنوز که هنوزه همه رنگی دوس دارم و البته دارم

ولی موقع خرید دقت میکنم رنگی بگیرم

خصوصا کرم یا نخودی تو اون تناژ

رنگ تیره چون جذبه به بدن  رنگ میده و اصطکاک و این موارد 

سفید هم موقع شستن خیلی باید احتیاط کرد 

منم دخترم ۱۲سالشه ست نیم تنه وشورت براش گرفتم عکس اسب تک شاخ داره میگه طرحش بچه گانه هست میگم خب هنوزبچه ای اگه نیستی پس چراشبابایدهنوزباعروسک خرگوشت بخوابی اگه نباشه منوبابات بایدبگردیم پیداش کنیم....

نمیترسی مسخره کنن 😂🤣🤣

کی مسخره کنه.کی به شورت من کار داره اخع😆

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

فدات😍من ش ر ت فقط بکلس ست هم فانتزی یا گیپور

قربونت برم .خیلی ببخشید مجردی یا متاهل