2777
2789
عنوان

شمام از لباس زیر رنگی خوشتون نمیاد یا فقط من اینجوریم😑😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 118 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه بار گل گلی خریدم شوهرم گفت اینا چیه خریدی بذار دستمال کنم ماشینمو پاک کنم باهاشون!!!😐😐😐😐😭 ...

همونننننن آدم خجالتنتن میکشههههه 😑😂 به خدا من روم نمیشه بپوشمم بعد پوستمم تیرس اصلا روشن تو تنم جالب نیمشههه

(:A__•~•__M:)
من حیفممم میاد نپوشم الان چیکارشون کنم 🤣🤣🤣

مواقعی پریودیت بپوش بره بابا 😂

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

تا این حد😄

اره والله بابام کنارمه  مگرنه نگامیکردم ببینم چی پوشیدیم😂😅

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

همونننننن آدم خجالتنتن میکشههههه 😑😂 به خدا من روم نمیشه بپوشمم بعد پوستمم تیرس اصلا روشن تو تنم جا ...

وای پوست تیره با لباس زیر روشن که خیلی قشنگیه!!😐😍😍😍🔥🔥😂

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️