2777
2789

من جای مادر توام

روانی نشو لطفا چون ارزشش رو نداره

متاسفانه تو عاشق یه آدم اشتباهی شدی...

ارزش خودت رو پایین نیار با این حس یک طرفه

کتاب زنان شیفته ۱۶صفحه س دانلود کن بخون

تنها کسی که می‌تونه کمکت کنه خودتی...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره دلیلشو نگفت دارم میمیرم چیکار کنم دست خودم نیست ۲ سال بیشتر

میدونم عزیزم حق‌داری حس بدیه همش خودخوری میکنی، به روز زنگ بزن ازش‌و دلیلش و بپری بگو فقط میخام دلیل بدونم که بتونم به خودم بقبولونم جدایی رو، و بعدش دیگ تمومش کن دیگ چکش نکن هرچی ام ازش داری پاک کن برو باشگاه برو سرکار و با دوستات وقت بگزرون یکم زمان میبره ولی حالت هوب میشه

میدونم عزیزم حق‌داری حس بدیه همش خودخوری میکنی، به روز زنگ بزن ازش‌و دلیلش و بپری بگو فقط میخام دلیل ...

واقعا چرا باید آدم خودشو اینقد تحقیر کنه...

فکر می‌کنی جوابش چیه...ما برای هم ساخته نشدیم...شرایطم جور نیست...هزار تا بهونه می‌تونه بیاره...

اما من بعد. یه عمر زندگی به این نتیجه رسیدم آدم خودش اگه بخاد میشه اون نمیخاد به همین سادگی...

متاسفانه اون شخص با رفتارش استارتر رو بارها پس زده...ولی استارتر به جای اینکه به آگاهی برسه و دست از این حس ویرانگر برداره...عمرشو تلف می‌کنه برای یه آدم معمولی...

یادمون باشه هیچ چیز با ارزشی به گدا نمی‌دن...پس خودمون به خودمون عشق بدیم و از یه غریبه طلبش نکنیم...

عشق باید از دل بجوشه و معشوق احساسش کنه...نه اینکه مردا ناز کنن و زنا حس نیاز بهشون دست بده...

میشه لطفا باهام حرف بزنی این کتابو از کجا دانلودکنم

من جای مادرتم میتونی با مادرت حرف بزنی

عمری که باید صرف زندگی و پیشرفتت بشه صرف یه عوضی میشه

چرا خودت رو اینقدر خار و ذلیل می‌کنی به خاطر یه آدمی که گذاشته رفته...هر کسی لایق آشنایی و عشق نیست

اطرافم کسی بود مثل تو عاشق سینه چاک یه آقا شده بود بعد یه ارتباط کوتاه آقا ازدواج می‌کنه...دختره یه مدت آویزون زندگی مرده بود و دست بردار نبود بعدا دختره ازدواج کرد...همه فکر کردن رفته سر زندگیش...ولی بعد سالهای طولانی مشخص شد که دختره با وجود همسر و بچه زنگ تفریح عشق قدیمیش بوده...میدونی بعد مشخص شدن ماجرا مرده چی گفت...گفت خراب بود دست بردار نبود منم باهاش راه میومدم...

میبینی مردا هیچی نیستن...چرا یه زن باید همه زندگیشو به پای یه آدم هوس باز بذاره...

من کلا طرفدار روابط دختر و پسر نیستم پس نمیتونم کمکت کنم...اونایی که عشقشون دو طرفه بود و با شور و احساس به هم رسیدن چند ماه دیگه خونه شون میدون جنگ و درگیری بود وای به حال عشق یکطرفه...

رابطه ای که با شناخت شروع نشه با شناخت به پایان میرسه...جمله قشنگیه ولی ما یاد گرفتیم خودمون به نفهمیدن بزنیم...

تو رابطه های قبل ازدواج همیشه آسیب هست...دختره صدشو می‌زاره ولی برای پسره در حد زنگ تفریحه...یه عمر آسیب می‌بیند و گند میزنن به زندگی یکی دیگه...خیلی به ندرت استثنا هم هست که حساب اونا جداست ...رابطه شون پاک و با شناخته که یا دوستانه جدا میشن چون به درد هم نمیخورن یا با شناخت کامل ازدواج میکنن...

واقعا چرا باید آدم خودشو اینقد تحقیر کنه...فکر می‌کنی جوابش چیه...ما برای هم ساخته نشدیم...شرایطم جو ...

من با حرفات موافقم تو پستای بالاترم ب اسی گفتم ک بیخیال شو چون اگر ارزش برات قائل بود حداقل توضیح میداد و خداحافظی میکرد پس ارزش نداره این ادم ک خودت و درگیرش کنی اما من عاشق شدم میفهمم استارتر الان حالش چ وضعیه فقط الان دلش میخاد جواب سوالای تو ذهنش و بگیره ک البته اینم یه زمانی بگزره کمرنگ میشه بنظرم فقط باید برای رشد خودش تلاش کنه و لول آپ شه و روزمرشو پر کنه تا کمترو کمتر فکر کنه

حالا من‌چیکار کنم... دارم میمیرم...

من اینهمه برات نوشتم تو میگی دارم میمیرم

واقعا چرا خودت رو خوار و خفیف یه آدم عادی می‌کنی...تو فقط عاشق اون کسی هستی که تو مغزت برای خودت ساختی...

فقط اینو می‌دونم که باید عاشق خودت باشی اجازه ندی این حس جلوی زندگی و پیشرفتت رو بگیره...

میتونی زانوی غم بغل بگیری و هر روز به فکر کسی باشی که هیچ بهایی بهت نداده...

میتونی از این شکست درس بگیری و دلت رو نذاری کف دستت که به هر کی از راه رسید تقدیم کنی...به فکر پیشرفتت باشی تا چند سال دیگه امثال اونبه پات بیفتن...

به این فکر کن الان یه ماشین چند میلیاردی چشمت رو گرفته آیا میتونی بهش برسی نه...

قرار نیست هر چی دلخواهمونه بهش برسیم...به خودت و جوونیت رحم کن...اسیر آدمی که از یه لحظه بعدشم خبر ندارم نشو...عشق این نیست...عشق واقعی دو طرفه ست و آرامش میاره...نه اینکه سوهان روحت باشه...

پیشنهاد میکنم برای پیش مشاور...

تو اینجا فقط دوست داری حرفای دلخوش کننده بشنوی و از عشق و عاشقی بگی...اینا دوای درد تو نیست دوای درد تو رسیدن به آگاهی هست تا بدونی هر حسی رو عشق حساب نکنی و خودتو خوار و خفیف نکنی...

من با حرفات موافقم تو پستای بالاترم ب اسی گفتم ک بیخیال شو چون اگر ارزش برات قائل بود حداقل توضیح می ...

مطمعنا طرف مقابل هیچوقت حرفای باب میل استارتر رو نمیزنه...یا یه مدت تظاهر به عشق می‌کنه تا از طعمه ای که بی‌زحمت تو چنگشه استفاده شو ببره و بعدا با شرایط بدتری ولش کنه...

یا اینکه اگه آدم عاقلی باشه و حسی به استارتر نداشته باشه با کلمات تلخ  استارتر رو از خودش دور می‌کنه...در هر دو صورت استارتر عزت نفسش و غرورش و شخصیتش از بین می‌ره...

کاش آدما قبل شناخت همدیگه عاشق نشن...عشقی که با چند تا حرف و ظاهر و قیافه و نگاه و رنگ و روی طرف به وجود بیاد زود فروکش می‌کنه تا حسی که با شناخت متقابل باشه...

تا حالا فکر کردی چرا امثال لیلی و مجنون تو تاریخ ماندگار شدن...یعنی بعد اینا هیشکی عاشق نشده چراااااا هست زیادم هست...امثال لیلی و مجنون تو همون درجه های اول عشق موندن و فقط از سوز و گداز عشق گفتن...اگه چند صباحی با هم زندگی میکردم عشق اونا هم تبدیل به عادت میشد...

دور و برمون انقد آدم هستن که میگفتن اگه خانواده موافقت نکنه با فلانی ازدواج کنم خودمو میکشم و....اینا بعد چند سال جنگیدن ازدواجم کردن بعد یه بچه که آواره خونه مادر بزرگاس طلاق گرفتن و هر دو دوباره ازدواج. کردن...من بعد یه عمر زندگی فقط میتونم بگم عشق واقعی هیچوقت سوزاننده نیست...عشق واقعی باعث رشد و پیشرفت میشه...درک و احترام متقابل...بقیه هر چی هست خودخواهی و هوسه...

آیا دلتنگی استارتر فرقی برای اون آقا داره...شاید چند نفر غیر از استارتر هم همین حس رو نسبت به اون آدم داشته باشند...حس دلتنگی استارتر به خاطر دل خودشه...

کاش تو انتخاب هامون از عقلمون استفاده کنیم تا دل بیچارمون رو اینقدر پیر و فرسوده نکنیم...

مطمعن باشید تجربه ای که داشتید اگه کمرنگ شده عشق نبوده یا با شناخت کافی نبوده...کم کم با فکر و شناخت حسمون واقعی تر میشه...

مطمعنا طرف مقابل هیچوقت حرفای باب میل استارتر رو نمیزنه...یا یه مدت تظاهر به عشق می‌کنه تا از طعمه ا ...

با حرفات تا حدودی موافقم ولی تیکه اخر حرفتون ک میگید چیزی ک تجربه داتشید اگر کمرنگ شده عشق نبوده رو قبول ندارم، منظور من از کمرنگ شدن فراموشی نیست هیچکس کسی ک دلشو بهش داده بوده را فراموش نمیکنه دردش کم میشه اما یاد و حسرتش همیشه هست از نظر من، این یه چیز طبیعیه ک بعد گذشت مدت طولانی دیگ داغش مثل اول نباشه، میشه موا خدایی نکرده داغ از دست دادن عزیز، همیشه یه دردی باهات هست ولی مجبوری کنار بیای و با گذشت زمان سرد تر میشه اما ماندگاره..

عشقم همینه حالت فرض کن یکطرفه باشه و مجبور به جدایی باشی اجباره کنار اومدن،راهی دیگه نداره

من این حس و تجربه کردم فقط میگم درک میکنم که الان استارتر تو ذهنش چی میگزره ما هرچقدر منطقی صحبت کنیم شاید برای استارتر قابل قبول بشه ولی شاید قابل انجام نباشه چون الان تو دوره ی احساساتش گیر کرده فعلا..و این خیلی رنج داره بنظرم

با حرفات تا حدودی موافقم ولی تیکه اخر حرفتون ک میگید چیزی ک تجربه داتشید اگر کمرنگ شده عشق نبوده رو ...

حرفاتو قبول دارم شاید منم به اقتضای سنم و سرگذشتم خیلی منطقی حرف میزنم...ولی کل منظور من اینه کاش قبل از شناخت واقعی وابسته و دلبسته یه آدم اشتباهی نشیم

که یه عمر یه حفره ته دلمون نمونه...

اینکه کسی کمالاتی داره و ما ا ز اون آدم خوشمون میاد دلیل نداره اونم از ما خوشش بیاد...ولی در مورد دوستی های قبل ازدواج الان میبینیم عشق آتشین دو سه ماه قبل تو همون دوستی فروکش می‌کنه حالا یه طرفه یا دو طرفه...

هر کدوم میرن سمت یه رابطه دیگه...

واقعا این آدما با چه دلی میخان وارد زندگی یه نفر بشن و باهاش زیر یه سقف زندگی کنند...

پایه زندگیا خیلی سست شده...متاسفانه

استارتر کتاب زنان شیفته رو از گوگل دانلود کن 16صفحه س...کل مضمونش اینه که من زجر میکشم و عاشق تو هستم تا تو دوستم داشته باشی...اینو نقد کرده ...بخون به دردت میخوره

استارتر کتاب چرا مردان عاشق زنان زیرک میشوند هم عالیه اثر شری آرگو ترجمه ساقی اکبری...کتاب کاغذی شو بگیر بخون واقعا بعد خوندن این کتاب تازه میفهمی که در ارتباط با مردا چقد باید به خودت احترام بذاری...نه اینکه خوار و ذلیلشون بشی...

حرفاتو قبول دارم شاید منم به اقتضای سنم و سرگذشتم خیلی منطقی حرف میزنم...ولی کل منظور من اینه کاش قب ...

بله دریته متاسفانه

میگن اگر اول عاشق شی دیگ نمیتونی منطقی فکر کنی و بشناسی پس اول بشناسید بعد دل ببندید ک ضربه نخورید

بله دریته متاسفانهمیگن اگر اول عاشق شی دیگ نمیتونی منطقی فکر کنی و بشناسی پس اول بشناسید بعد دل ببند ...

متاسفانه به جای اینکه مردا ناز بکشن...دخترامون شدن پر از کمبود و نیاز...پسرا هم سرخوش از اینکه دخترا دنبالشونن...

ذات زن ناز کرده وقتی همیشه طرح نیاز کنه و نیازش برآورده نشه پیر میشه...واقعا یه پسر و یه مرد ارزش اینو نداره که به خاطرش غصه بخوری...