2777
2789
عنوان

با چیزایی ک شنیدم حق میدم ی عده نخوان مادر بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 101 پست
خدا هم که اصن خودش هیچی حالش نیست ...... این همه مادر چجوری سالمن تا آخر عمر حتی نوه هم بزرگ میکنن؟

سالمن؟

کی میگه سالمن؟

۸۰ درصد زنای سالمند پوکی استخوان دارن

اعصابی ک ضعیفه

هوش و حافظه ای ک مثل قبل مادر شدن نیست

خیلیا کاراشون تصمیمای زندگیشون بدون فکرهجدی نگیر

اره ولی اتفاقا همونا عجیب اصرار دارن بقیه اشتباه میکنن و اونا درست میگن.

به من که همش میگن دومی رو بیار بچه ت تنها نمونه.

حالا اینایی که ده تا بچه دارن کجا رو گرفتن مگه؟

😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توبارداری ک ب کنار اینو همه میدونن من چیزی نگم بهتره امابعد بارداری صدبرابرسختیت بیشتره بیخوابی ک پوستتو ب فنامیده اعصاب وحوصلتو میگیره.اگ بچه کولیکی یا رفلاکسی باشه بایدرژبم غذایی سفت وسخت بگیری دکترام ک قربونشون برم روشون نمیشه به آدم بگن برو بمیرو به بچه شیربده نصف خوراکی هانفخ دارن یارفلاکسوتشدیدمیکنن.استرس ونگرانی واسه بچه ک سرمانخوره اسهال نگیره یبوست نگیره درکنارهمه اینل تومادری توهمسری بااایدمحکم باشی بایدهم واسه شوهرت همسری کنی هم واسه بچه ات مادری وهم ب کارای خونه برسی تهشم هیچی.ولی بازم بخاطروجودپسرم شاکرخدام اما انقدسختی هم لازم نبودخداتووجودیه مادربذاره بخاطراینکه تومادری بایدتحمل کنی.

من فقط اون خانم هایی که شرایط ماای خوبی ندان و ۳  تا ۴تا بچه دارن رو درک نمی کنم درسته زندگی کسی به دیگران مربوط نیست اما طرف میاد میگه کمک ام کنید ۳ تا بچه دارم یدونه تو راهی دارم شوهرم بیکاره معتاده 

من این خانم ها رو واقعا نمی تونم درک کنم بچه طفلک رو هم عذاب میدن

ترس و فوبیا از زایمان و درد زایمان رو و افسردگی بعد از زایمانم بگو.خداوکیلی من خودم خیلی از زایمان م ...

من از زایمان ترسی ندارم چون گذراس

دردش موقته

ولی باقی این پروسه و عواقبش تا ابد باهاته انگار

من مجردم. ولی به نظرم تغذیه مناسب و شوهر خوب و فعالیت بدنی این مشکلاتو کم می‌کنه

از این مسابقات استقامتی تماشا می‌کنم گاهی ، هست که کارای مختلف می‌کنن مثلا از طناب بالا میرن و بارفیکس میزنن...... انقد خانومایی میان که ۳-۴ تا بچه دارن، بعضیاشون جزء ارتشن حتی، ورزشکار حرفه ای هستن هیچکدوم هیکل بد ندارن دندوناشون نریخته، شاید مغزشون کوچیکه از ارتفاع ۵۰ متری شیرجه میزنن تو آب😄

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

سالمن؟کی میگه سالمن؟۸۰ درصد زنای سالمند پوکی استخوان دارناعصابی ک ضعیفههوش و حافظه ای ک مثل قبل مادر ...

خب اینم بگو ۹۰ درصد آدمهای کشور ما چه زن چه مرد کمبود ویتامین د دارن این که دیگه به بچه ربطی نداره اگر ویتامین د به بدنشون برسه تو پیری نه پادرد دارن نه پوکی 

اینا همه هست ولی نمیدونی وقتی خوب بچه تو تربیت میکنی و باهاش رفیق میشی چه لذتی داره الان دخترم کلاس ...

من کلا امروز فکرم بهم ریخت

هی به خودم میگم یعنی هیچ وقت ادم قبلی نمیشم؟

من کلا هدف داشتم یعنی اونارو باید بذارم کنار 

کلا برا بچه زندگی کنم

پس خودم چی

من مامانم بعداز زاییدن داداشم کمردرد و زانودرد گرفته بود تا همین الانم همینجوریه.واقعا تو این مملکت ...

من خودم کلی اضافه وزن پیدا کردم.

تمام دندونام خراب شد.

اعصابم هم که کلا نابوده.

کلی ورزش کردم و سختی کشیدم تا تونستم به وزن دلخواه برگردم. ولی الان مدام دندونپزشکی در حال عصب کشی هستم.

اعصابم هم که بماند.

تازه بچه من انصافا بچه سختی نیست ولی بازم پرخاشگری و اذیتهاش رو داره.

من هم دست تنهام. پوستم کنده شده.

خب من اندامم خراب نشد شاید برا همینه اینجوری میگم زایمان وبارداریمم خوب بود

منو چی میگی؟من از زایمان میترسم خیلی.یه چیزی بگم بهم نمیخندین همش میترسم موقع زایمان بمیرم .دیدم که میگم خیلیا نزدیک بوده حین زایمان جون شون رو از دست بدن.