2777
2789
عنوان

عقدمو گند زدن توش میخوان عروسیمو هم گند بزن

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال شو عروسی هم نگیر ولی اگر دیدی شب عروسی اذیتت کردنپسرشونو بده برگرد بخدا ک ادامه دادن با بعضیا ...

همینو بهش گفتم.گفتم کوچکترین حرفی به من بزنن سوار ماشین خودمون میشم برمیگردم خونه . میگه هیچی نمیشه . 

چیکار‌کنم

تاریخ عروسی مشخص شده؟

ب نظرم برید پیش مشاور حتماا.

نمیشه که همش لج و لج بازی کنین اونم تو روز عروسی. 

همسرت از الان لج کرده ، ابرو ریزی میشه که هیچ ، پس فردا که ازدواج کردین همین لج و لج بازیا ادامه داره . 

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

اخه این چ مدلشه ناموصن؟ نه خدایی فامیلاتون شاخ در نمیارن؟ نمیگن کو داماد؟کو فامیلاشون؟برای کی جشن می ...

نه اونقدر تو شهر ما عجیب نیست . درسته کمه ولی نادر هم نیست . چیکار کنم . فک کردین خودم دوست ندارم تو مجلس شوهرم باهام باشه با هم شام بخوریم .استرس نداشته باشم؟ ولی وقتی خانوادش آدم نیستن چیکار کنم؟ آبرو خودم و خانوادمو ببرم؟ جلو مردم دعوا درست کنن چیکار کنم اون کسط؟

تاریخ عروسی مشخص شده؟ب نظرم برید پیش مشاور حتماا.نمیشه که همش لج و لج بازی کنین اونم تو روز عروسی. ه ...

لج نکرده . حرفای مامان و خواهرشو تکرار میکنه . یه قهر بکنم کوتاه میاد . فقط خوشم نمیاد اونا از الان هي تز میدن

لج نکرده . حرفای مامان و خواهرشو تکرار میکنه . یه قهر بکنم کوتاه میاد . فقط خوشم نمیاد اونا از الان ...

خب اوکی لج نکرده .

همین که دائما میاد حرف مادرش رو تکرار میکنه ایراده .

ببین اگر واقعا همو دوست دارید باید خیلی منطقی باهاش صحبت کنی.

بهش بگو این زندگی مائه ، آینده مائه ، باید خودمون دوتایی راجبش تصمیم بگیریم. بدون دخالت دیگران.

بهش بگو قراره من و تو زیر یه سقف زندگی کنیم قرار نیست منو مادرت و خواهرت باهم بریم زیر یه سقف.

حتما هم چند جلسه مشاوره برید.

به هر چیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد.                چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی...           مولانا 🖤                                                                       

اگرهمشهریامیشناسن ومیدونن چراجدامیگیری پس الکی داری خرج اضافه رودست بابات میزاری همون یه عروسی بگیر.مخصوصاکه رقص طرف اوناست به هرحال میری مجلس اونادیگه رسماجداگرفتنت بیهودیع