2777
2789
عنوان

تاحالا شده دیوانه وار عاشق شین❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1367 بازدید | 156 پست

عاشق کسی بودم و ذره ذره وجودم رو متعلق به اون می دونستم 

به خاطر اون آهنگ ترکی گوش میدادم؛نقشه هوایی شهرشون رو کامل تو ذهنم بود انقد تو گوگل مپ نگاه کرده بودم؛ذره به ذره صورتش جلو چشمام بود هر ثانیه ؛هر روز برای سلامتیش صلوات می‌فرستادم و خلاصه تمام هستیم بود...

رفته بود سربازی و چون میدونستم زود بیدارشدن میکنن سربازهای از ساعت ۵صبح به بعد دیگه نمیخوابیدم چون میدونستم اون سختشه و وجدانم نمیذاشت بخوابم...

اما اون حتی ۱ماه هم برای من صبر نکرد و دو سه ماه بعد از سربازیش زن گرفت...

و الان که نگاه میکنم می بینم چقد اسکول بودم که زندگیم رو وقف همچین آدمی کرده بودم و خداروشکر که نشد زنش بشم

تو خداوند رویدادهای محالی الله...^_^🌱💜برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی(عج)💕یه صلوات میشه بفرستی✨️🍃

باهاشه شک کرده بودم ولی فک نمیکردم تا این حد پیش بره خدا لعنتش کنه الهی سر خودشو خونواده شو تک تک با ...

انشالله سرش میاد

اون زن قطعن ی هرزس 

ی ادم بی وجود بی شرف 

لیاقتش همون بی وجوده عزیزم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدانابودشون کنه هردوشون رو چقد اعصابم خورد شدشوهرت ادم پولداریه؟!یا کلن خشگل و خوشتیپه؟؟؟خودت چی؟ تو ...

تروخدا این سوالا رو نپرس دیونه میشم بهش فک میکنم

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
انشالله سرش میاداون زن قطعن ی هرزس ی ادم بی وجود بی شرف لیاقتش همون بی وجوده عزیزم

😔

تحملم تموم شده تروخدا برام دعا کن

سنیم نداری این غم سختیه کاش اگ پشتوانه داشتی مهرتو بگیری جداشی

پشتوانه ندارم 

هیچ کاری بلد نیستم چون همون اول نذاشت درسمو ادامه بدم منم بیخیال شدم اصلا فک نمیکردم یه روز اینجوری بشه 

تنها خواستم از خدا اینه که زخمی گه به قلبم زدنو به قلبشون بزنه همین

عزیزدلمخدا هواسش ب تو هست🙂😟نمیشع ی کاری کنی؟

با دوتا بچه مدرسه ایی و بار زنوگی که همش رو دوش خودمه چیکار میتونم بکنم

پشتوانه ندارم هیچ کاری بلد نیستم چون همون اول نذاشت درسمو ادامه بدم منم بیخیال شدم اصلا فک نمیکردم ی ...

نمیشع ی مدت نقش بازی کنی؟

نقش بازی کنی ک ی مقدار پولو طلا جمع کنی؟

خب مثلن نمیشع گولش بزنی باهاش خوب شی الکی ازش پول بگیری  .برات خرج کنه و اینا؟