2777
2789

این کاربری خواهرم هست من با دوتا شماره قبلا اومده بودم ولی عکس گذاشتم شناسایی شدم حذف کردم تاپیک های قبلی مال خواهرم هست

ببنید من خودم تازه پزشکی م تموم شده و پزشک عمومی هستم با یه پسری تو دانشگاه دوست هستم دو ساله که اون آقا سه سال دیگه فارغ التحصیل میشه وضح خانواده اش متوسط رو به خوب هست ولی خودش در حال حاضر درآمد نداره تو این دو سال بالا پایین زیاد داشتیم ولی همیشه حامیم بوده تو تولدهام واسم طلا میخره هر مناسبتی که بشه گل و هدیه میخره الان میخواد پا پیش بذاره ولی خانواده م مخصوصا مامانم میگه چون سه سال دیگه درسش تموم میشه ارزش ندارد پاش بمونی ...

میگن همه چی عشق و دوست داشتن نیست و از این حرفا ولی خب پسر زرنگی هست همین الانم در کنار درسش کار ادمینی انجام میده به درامد اندکی داره هر وقت خواستم برام پول ریخته حتی اگر نداشته قرص کرده دست و دلبازه 

ولی مامانم میگه اگر با این ازدواج کنی بدبخت میشی با طلاق برمیگردی 😭از اول داره دل منو چرکین میکنه

مامان منم اینطوریه از هرکی خوشم اومد گفت پسر خوبی نیست ..

و جوریه ک با حدس هاشون میتونن بگن کی طلاق میگیره کی خوشبخت میشه 

ولی با توجه ب وضع خودشون ترجیح میدم با انتخاب خودم و با عقل خودم ازدواج کنم و اگه صلاح دیدم مناسب منه..

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر خدایی پسر خوبیه از نظر ذاتی و اخلاقی و ازونور اهل تلاشه 

تو هم درکنارش تلاش کن به همه چی می‌رسید

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

الان اینطوری تیغ میزنی بعد ازدواج باید بانک بزنه  

مادرت حق داره

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
خیلی تو دلم رو خالی کردن

مادرت خوشبختیتو میخواد

بنظرم یه مدت بزار برای آشنایی بیشتر سعی کن بیشتر اخلاقشون بشناسی 

باید بهش بگی تلاششو بیشتر کنه تا بتونه بیاد خواستگاریت اگر عاشقت باشه همه کاری می‌کنه تا بهت برسه 

توکل کن به خدا هرچی خیره پیش میاد

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔