2777
2789
عنوان

مسابقه جهانی سوئیس میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 92 پست
من جات بودم اون پولو طلا میگرفتمسال بعد چند برابر میشد بجای خرج ویزا کردن

من هرساله عیدی هامو پول تولدامو جمع میکنم یه پولی هم میزارم روش مامانم برام طلا میگیره نگه میداره ... حتی به این فک کردم طلاهامو بفروشم ولی نمیتونم حیفه😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان ببخشید من اشتباه کردم هشتاد هزار دلار باید بدم ولی همینم زیاده برام البته هنوز درموردش با مام ...

هشتاد هزار دلار میشه حدود هفت میلیارد 

این پول دقیقا برای چی عست ؟

کجا همچین چیزی هست ؟

چرا فک میکنی ما آلزایمر داریم و سه سال قبلو کامل یادمون رفته؟

والا انگار یکی دیگه میومد اوضاع فرق داشت ،مشکل یه چیز دیگس اینا در پی نقش بند ایوان 

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا
ببخشید این پول برای چی هست ؟مطمینی داستان درست نکردی ؟به چه عنوانی این پول رو میخوان ؟

نمیدونم چرا منم باورم نشد 

حتی مسابقه  رو نمیگه چه مسابقه ای بوده مقام کشوری اورده !!!

کی برگزار شده . بین متوسطه اول 

۸۰۰ هزار دلارررررر؟؟؟؟ حالت خوبه؟

بابا بچه داره داستان درست میکنه 

من خودم حرفه ای همه نوع ویزا هستم تاپیک مهاجرت دارم خودم تو اینستا مشاوره مهاجرت میدم همچین چیزی اونم با همچین قیمتی وجود نداره 

فقط چقدر کاربرهای اینجا ساده هستن که یک بچه مدرسه ای سرکارشون میزاره 

نمیدونم چرا منم باورم نشد حتی مسابقه رو نمیگه چه مسابقه ای بوده مقام کشوری اورده !!!کی برگزار شده . ...

مسابقات هوش مصنوعی برای دانشگاهیاست.

نه دبیرستان

توی گوگلم از مسابقات دبیرستانی چیزی نیومد 

دوستان ببخشید من اشتباه کردم هشتاد هزار دلار باید بدم ولی همینم زیاده برام البته هنوز درموردش با مام ...

منو به همون جا نمیتونی ایمیل بزنی یه اسپانسر خارجی پیدا کنید ؟ من دقیق نمیدونم ولی یکی از آشناهای دور مون اینجوری کرد فکر کنم یا به انجمنی چیزی ایمیل بزنین

برای خواسته ام دعا میکنی برام🙏لطفا
ببخشید این پول برای چی هست ؟مطمینی داستان درست نکردی ؟به چه عنوانی این پول رو میخوان ؟

برای چی باید داستان درست کنم؟؟ بیکارم؟؟

من چندساله تو حیطه هوش مصنوعی کار میکنم و از طرف مدرسه هم شروع کردیم و طرح دادیم هم استان تایید شد هم کشور و رفت برای مرحله جهانی ... پول برای هزینه 14 روزه به سوئیس برای مسابقمون هست هواپیما رفت و برگشت هتل خورد و خوراک حتی هزینه ثبت نام مسابقه و ویزا و....

من فقط خواستم ازتون راهنمایی بگیرم که اصلا به مامان بابام درموردش بگم یا نه ... برای چی باید داستان بسازم ؟ دارم میگم پولشو ندارم بدم! اگه داستان بود میگفتم آرهه پولشو دااارم رو گنج نشستم دارم میرم سوئیس بای بالای!

نمیدونم چرا منم باورم نشد حتی مسابقه رو نمیگه چه مسابقه ای بوده مقام کشوری اورده !!!کی برگزار شده . ...

من فقط تو سادگی کاربرها موندم که داستان یک بچه مدرسه ای رو باور میکنند 

اصلا همچین چیزی وجود نداره 

حتی نمیدونه مبلغ رو چی بگه ؟