2777
2789
عنوان

چالش آخرین چت با همسر ➕عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 13409 بازدید | 244 پست
چیزای بد بد😈

آسایش نداره از دستم🥲

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلی نداشتم کلا این کارارو گذاشتم‌کنار اون‌زمان ۱۴ ۱۵ سالم بوده😂اولین و اخرینش😂

آها

الان مزدوج شدی؟

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

ازم دوره چند روزه‌همو ندیدیم گفت عکس بفرست از خودت هنوز بعد چند سال اینجوری ری اکشن میده😂🫠

من امشب یه ویدئو مسیج زشت دادم میگفت خوشگل شدی😐

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

خیلیم دلش بخواد

بچه نمازخونه🥲 یبار اونقد اذیتش کردم وقتی رفت خونه باباش گفته بود تو شلوارت درخت قایم کردی😭

اینجا مهر ماهه که ۱ماه قهر بودیم من رفتم تهران ۱۲ روز تهران بودم

ماهم 2 ماه قهر بودیم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

برا من خیلی خیلی زشته 🤣🤣🤣

😂😂