2777
2789

میدونم شما فقط عاشق بحث خواهر شوهر خیانت این چیزایین ولی مشکل من بدتر از ایناست

پدرمادرم جدا شدن ( بخاطر اعتیاد و بددلی و دست بزن و فحاشی و بیکاری بابام) مادرم به پام‌موند تا ازدواج کردم ۱۸ سالم شد ازدواج کرد پدرم اعتیادش اوج گرفت .چندسال به بدترین شکل زندگی کرد ولی همیشه پاک موند:)

تک فرزندم. ارث پدرشو دادن بابام گفت می‌خوام نزدیک خودت زندگی کنم ببرم بوشهر پیش خودت ( زادگاه خودمون خوزستانن ) شوهرم می‌دونه ممکنه بابام خوب بشه بیاد نزدیکم زورش میاد هی میگه شهر خودتون خونه بگیر براش. من اگه شهر خودمون خونه بگیرم دوباره اعتیاد پیدا می‌کنه ( الان کمپه و افسردگی شدید داره میگه با پولام بنام خودت برام خونه بگیر ط) شوهر مفت خورم مثل مادرش چشمش دنبال اموال بقیه است. گفت خونه بگیری برات بنام تو بکام بابات چقدر پررو. خیلی تنهام خیلی حالم بده

خانواده پدرم اذیتم کردن چندین روز خون جیگر خوردن تا پول رو بفرستم می‌خوام بابام نزدیک خودم باشه. اگه بعد از کمپ خوب شد ترک کرد رفت سرکار ک رفت اگه بخواد روسیاهم بکنه انقدر بخاطرش جلو همه وایسادم بخدا واسه همیشه میزارمش کنار 

خیلی بدبختم اینا خلاصه داستان است

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اولا وکالتی بخر خونه یعنی به اسم پدرت

اگه تک فرزند نیستی از الان هرکی قباله خودش رو در بیاره

خلاصه نزدیک خودت نگه دار 

اما نه انقدر نزدیک که شوهرت بهونه بگیره

اما شهر خودت بیچارس بابات 

مامانت کجاس

ازدواج کرد ی شهر دیگه است

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

من الان نفعمیدم از پدرت ناراحتی یا همسرت

از هردو

شوهرم بخاطر حسادت و دخالت

پدرم بخاطر اینکه بخاطر دارم میجنگم با همه می‌خوام خونه نزدیک خودم بگیرم میترسم وقتی از کمپ اومد بیرون باز بکشه و همون زندگی قبل......

اگه ذات پدرت خوبه براش هرکاری رو میدونی صلاحه انجام بدهولی نزار شوهرت ازت رونده شه و هوای اونم بیشتر ...

اصلا به شوهرم مربوط نیست 

چون پدر با پول خودش میخواد بیاد 

اصلا سربارر ما نیست. نمی‌دونم چرا حسادت میکنه

عزیزم اولا وکالتی بخر خونه یعنی به اسم پدرتاگه تک فرزند نیستی از الان هرکی قباله خودش رو در بیارهخلا ...

تک فرزندم بجز من هیچکسو نداره واسه همین می‌خوام بیارمش نزدیک خودم .

با پول خودش اصلا سربار ما نیست....

از هردوشوهرم بخاطر حسادت و دخالتپدرم بخاطر اینکه بخاطر دارم میجنگم با همه می‌خوام خونه نزدیک خودم بگ ...

حق داری ولی فعلا پدرت ب حمایتت نیاز داره شاید بتونی کمکش کنی..تلاشتو بکن وب همسرت بگو نمیتونم بی تفاوت باشه..اگه الان بتونم پدرمو از خودم برونم و تنهاش بذارم تضمینی هست ک فردا تورو تنها نذارم؟سعی کن با ملایمت جفتشونو نگه داری چون جفتشون عزیزاتن..امیدوارم خدا کمکت کنه

حق داری ولی فعلا پدرت ب حمایتت نیاز داره شاید بتونی کمکش کنی..تلاشتو بکن وب همسرت بگو نمیتونم بی تفا ...

من اگه خوزستان خونه بگیرم براش ۱۰۰ درصد برمیگرده به همون افسردگی تنهایی و اعتیاد شدیدتر از قبل......

اگه نزدیک خودم برایش خونه نگیرم پشیمون میشم عذاب وجدان میگیرم چون خودش میخواد نزدیک من باشه خسته شده از اعتیاد و زندگی بد ...

میبرمش پیش خودم ای کاش سالم بشه. وگرنه مرگ برام عروسیه