2777
2789
عنوان

طلاخریدم امشب بیایین ببینید قشنگه یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 3874 بازدید | 190 پست
عزیزم نمیدونم عکسش برات اومد یانه همش شد ۳۹ ملیون فیکس و طلا گرامی فکر کنم ۴وخورده ایی بود دوهفته پی ...

چن گرم طلا خریدی؟

خوشبحالت چ ارزون بوده ۴وخورده

شبی ک من خریدم ۵و۲۰۰ بود تازه میگن تاعید به گرمی ۸ تومن میرسه دیگه ترسیدم زودتر خریدم  فعلا ثابت مونده رواین قیمت ولی میره بالاباز

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مبارکتت باشه عزیزدلم قشنگه چن گرمه مستعمل بود؟

قربونت عزیزدلم  والا گرمش نمیدونم حدودی دونه ایی ۱۳ ملیون شده انگار که همش شده ۳۹ تومن ۴درصد حساب کرد بهم

شانسم این بود که میخواست اب کنه النگوهای پشت ویترینش ازهمه سبک تر بود اینا که من پیداشون کردم

قربونت عزیزدلم والا گرمش نمیدونم حدودی دونه ایی ۱۳ ملیون شده انگار که همش شده ۳۹ تومن ۴درصد حساب کر ...

یادت نیس حدودا چن گرم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

آره لابد چون طلا نو بوده خریدم

اجرت النگو از ۷ درصد تا ۲۰ درصده النگو شما تقریبا ساده س ب طرح ونقش بستگی داره اجرت

نمیدونم برات چند زده اجرتو

ولی من برات ۱۰ درصد زدم 

با این حساب اگه اجرت برات همینو زده باشه ۳ میلیون و۱۹۵ هزار کمتر حساب کرده

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁

[QUOTE=366534947]یادت نیس حدوداچقدر؟

به بین مامانم بهتر میدونه گرمش من فردا تاپیکت دارم حتما بهت میگم الان خوابه مامانم 

طلاهام داده بودم قرض مامانم که خونه بخره جبرانش این برام خرید خیلی یهویی رفتیم کرد دستم 

اجرت النگو از ۷ درصد تا ۲۰ درصده النگو شما تقریبا ساده س ب طرح ونقش بستگی داره اجرتنمیدونم برات چند ...

خب اون موقع ک میگفتی گرون حساب رده الان ارزون شد باز

چقدر گرونتر داده بهمون فکرو درگیر کردی ولی شوهرم خیلی تیزه تواین چیزا اونجا حساب کرد گفت درسته باز ا ...

اول فکر کردم بدون اجرت حساب کرده

ولی النگو شما اجرتش کم حساب میشه همانطور که گفتم 

پست بالایی حدود اجرت و قیمت کلی رو جواب دادم چقد کمتر داده

[QUOTE=366534947]یادت نیس حدوداچقدر؟به بین مامانم بهتر میدونه گرمش من فردا تاپیکت دارم حتما بهت میگم ...

عززیزم چ عالی

اول فکر کردم بدون اجرت حساب کردهولی النگو شما اجرتش کم حساب میشه همانطور که گفتم پست بالایی حدود اجر ...

ن بابا مگه نذر کرده ..

ک بدون اجرت حساب کنه 

خب اون موقع ک میگفتی گرون حساب رده الان ارزون شد باز

گلم من بدون اجرت حساب کردم

اگه اونطور بود بله گرون بهت داده

ولی با این حدود اجرت ک گفتم کمتر داده

اول فکر کردم بدون اجرت حساب کردهولی النگو شما اجرتش کم حساب میشه همانطور که گفتم پست بالایی حدود اجر ...

مااول رفتیم مستعمل بخریم که نداشت .

گفت این نو رو ببر کلا  یه تومن فرقشع توکل پول